מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשד לניסויים רפואים בטיפול נמרץ באימי הקשישהמיכאל31/10/2017
אימי ב75 עד 120 מאושפזת כשבועיים בטיפול נמרץ מורדמת מונשמת עקב זיהום דם הגיעה לביה"ח למיון בהכרה באמבולנס
אחרי המיון העבירו אותה לחדר תגבור ומשם לטיפול נמרץ ושם מתחיל הסיוט,אחרי כ5 ימים של אנטיביוטה הזיהום חלף המחלה חלפה אבל היא לא מתעוררת ומונשמת ,כל יום אני רואה אצלה פריחה במקום אחר בגוף או נפיחות בפנים בעיניים ברגליים,נראה לי חשוד שכן בעבר ובטוח שגם היום נעו אלפי ניסויים בקשישים בבתי חולים למשל בהרצפלד ובקפלן,אף אחד לא עמד לדין יש כתבה בוואלה על זה,
הביקור רופא ב11 בבוקר שם אני שואל שאלות הטקסט קבוע הביקור ערב גם שם האחות אותו טקסט,איך היא לא מתעוררת הטקסט היא משתוללת ,כל אחד מתעורר אחרת ,גיל מבוגר,בלבלהבלבה לא מאמין כבדהו וחשדהו.
יש לציין שמנהל המחלקה עולה מרוסיה 15 שנות ותק מומחה בהרדמה וברפואה פנימית,כבר יש לי נורה אדומה לא בגלל הרפואה הסובייטית שנכנסה לפה זה נושא אחר בגלל שהוא מומחה הרדמה ולמה? אולי מנסים עליה תרופות הרדמה?
מה אני עושה הלאה? אני דואג מאוד מאוד מאוד לא ישן בקושי אוכל ,חשבתי לפנות לבית משפט או לחקור חקרתי את כל משפחות הטופלים המבוגרים מעניין שכל המטופלים המבוגרים בבעיה דומה? אנא ממכם אם יש לכם תשובה תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד לניסויים
עו``ד בועז אלקלעי01/11/2017אני מצטער אבל אינני יכול לתת לך פיתרון באמצעות פורום זה. אינני יודע אם החשד או החשש שלך מוצדק אם לאו אבל בכל מקרה אין לי פתרון קסם למעט הפניית התיק הרפואי שלה למומחה חיצוני לבית החולים שיתן לך תשובות יותר מבוססות אודות מצבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)