מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רשלנות רפואית בניתוח להסרת משקפייםחסוי20/11/2017
שלום רב,
לפני מספר שנים עברתי ניתוח להסרת משקפיים, אני בן 27.
מיד לאחר הניתוח התחלתי להבחין בתופעות לוואי שמהן לא סבלתי טרם הניתוח, התופעות לא עברו על אף הבטחות המכון ועל אף ניסיונות שלי לפתור אותן באמצעות טיפולים רפואיים.
חלק מהתופעות רשומות בטופס ההסכמה לפני הניתוח, אך חלקן ממש לא מוזכרות ולא נדונו עם המנתחת טרם לכן.
שאלתי היא האם ישנה אפשרות לתבוע על הבעיות הללו, כולל על אלו שרשומות בטופס ההסכמה או שמא כל עוד אין נזק ממשי לראייה, אין סיכוי בתביעות מסוג זה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רשלנות בניתוח הסרת משקפיים
עו``ד בועז אלקלעי21/11/2017שלום רב,
אני צריך לדעת מהן תופעות הלוואי, שכן יתכן כי מה שאתה מגדיר "כתופעת לוואי" יכולה להיות מוגדרת כהגבלה או נכות.
כמו כן יש לבחון האם הניתוח בוצע בהתאם לפרקטיקה רפואית מקובלת.
אנחנו תמיד נעזרים בחוות דעת רפואית אשר קובעת את הרשלנות (במידה וקיימת) ואת הקשר הסיבתי בין הרשלנות לבין הנזק שנגרם.
יש עוולות נוספות כמו פגיעה באוטונומיה להן יש עילה עצמאית נוספת על הרשלנות המדוברת המקנה פיצוי.
לסיכום עניינך דורש בחינה מדוקדקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתופעות הן:
חסוי21/11/20171) יובש בעיניים שאינו נפתר לאחר שימוש בכל סוגי הטיפות שקיימות בשוק+פקקים.
2) הילות בלילה+ראייה לא טובה.
3) ספזם אקומודטיבי - בעיה קשה בפוקוס באופן תמידי.
4) אקזופוריה.
5) רגישות לאור ושמש עד כדי כאב פיזי בעיניים.
באופן כללי , לאחר הניתוח התחילו לי בעיות קשות עם מיקוד ופוקוס, מידי פעם רואה כפול ככל הנראה עקב האקזופוריה.
המכון כמובן מתנער מאחריות ואומר שהכל בסדר וששום דבר אינו קשור לניתוח.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרשלנות
עו``ד בועז אלקלעי22/11/2017לאור הדברים שרשמת נראה לי כי יש מקום לבחינת התיק ע"י מומחה בתחום העיניים שיבחון את נושא הרשלנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
חסוי23/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)