האם מותר לרופא לסרב לטפל בי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם מותר לרופא לסרב לטפל בי?
    z
    29/05/2018

היי הגעתי לטיפול והרופא אמר שהוא לא יכול לטפל בי כי כבר נפגשנו בקלינקה שלו לטיפול אחד באופן פרטי, האם הוא יכול לעשות דבר כזה?, בנוסף בגלל שאותו רופא סירב לטפל בי נפגשתי עם פסיכאטרית אחרת שהיא החליטה שהיא יכולה לקבל אותי, ומאז חצי שנה אני לא מקבלת סיוע פסיכולגי למרות שהפסיכאטרית הפנתה אותי ממזמן לסיוע פסיכולוגי מטטעם בית החוליםי , האם מותר לפסיכולוג לסרב לטפל בי ? האם מותר לךפסיכאטרית לשקר לי או להיתחמק מלענות לי על נושא רפואי שקשור בתרופות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סירוב לטפל

עו``ד בועז אלקלעי
    29/05/2018

אני סבור כי יש לקבל את התמונה המלאה בדבר האירועים שהתרחשו בדבר מצבך הרפואי בכדי להשיב בצורה עניינית על שאלתך. כעיקרון אינני מבין מדוע מומחה מסרב לקבל אותך לטיפול נוכח פגישה פרטית בקליניקה. שוב, יש להידרש לתמונה השלמה.
    עוד אומר כי לפסיכיאטרית יש אפשרות למנוע ממך קבלת מידע באם היא סבורה שמידע שכזה יכול להיזק לבריאותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו