מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוות דעת רפואית משפטיתהדס20/09/2018
שלום,
האם חוות דעת משפטית רפואית בו הנבדק נשלח לרופא הביטוח צד שלישי מחוייב הרופא המומחה לפני בכלל ששולח את חוות הדעת לצדדים כגון עורכי הדין חובה לחתום על חוות הדעת ואז רק לשלוח אותה מפתח הקליניקה.
האם שליחה של חוות דעת כזו ללא חתימת נעילה עם תיארוך לעיון המזמין (עורך דין) שאינו הנבדק הפציינט אינה פסולה לא אתית אפילו פלילית?
כי אז יכול המזמין לבקש הנדסת חוות הדעת כראות עינו והשפעת ולחץ על כותב חוות הדעת המשפטית להשמיט להוסיף פרטים עד רמת סיכון חיי הנבדק. וזאת ק כי הוא הצד המשלם ומעוניין להפחית את פיצוי הנבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוו"ד רפואית
עו``ד בועז אלקלעי25/09/2018שלום רב,
בד"כ כאשר מדובר בחוות דעת "מטעם", אין צורך להעביר לעיון הנבדק את חוות הדעת, אלא לגורם אשר הזמין אותה.
אינני תמים וברור לי כי ניתן להשפיע על חוות הדעת ברמה כזו או אחרת.
אם אותה חוות דעת מופרכת, אזי עורכי הדין ידעו "לפרק" אותה בבית המשפט ויתכן כי אף ימונה מומחה מטעם בית המשפט אשר יסתור את אותה חוות דעת קלולקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך ניתן לבטוח בין צדדי עורכי הדין?
הדס01/10/2018הי.
בהמשך לשאלתי.
אישית נתקלתי בניגוד אינטרסים בה הצד התובע משתף עם הצד הנתבע בלסגור דילים לטובת המייצגים ולא ללקוח.
מסך עשן וממש נזק לתיקי.
איך ניתן לדעת על איזה עורך דין ישר לקבל ייצוג כי מה שקורה בשוק הוא קטסטרופה חוסר אמינות נגד הלקוחות שאינם יודעים מחוסר בקיאות כי שני הצדדים מוכרים אותם.
זו שאלה לגיטימית כי אני עומד להחליף עורכת דין ומחפשת משרד חדש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
עו``ד בועז אלקלעי02/10/2018שלום רב,
הטענות שלך הינן חמורות באם הן נכונות וכמובן שיש לבדוק אותן ביסודיות .
כשאני נכנס למוסך עם בעיה ברכב, המכונאי יכול לספר לי כל שרק ירצה, שכן לי אין מושג במכונאות רכב. אני כן חושב שאני יודע לתהות על קנקנו של אדם ולבחור את בעלי המקצוע על פי רמת האמון שלהם.
גם לגבי עורכי דין זה עובד באותו האופן. אי אפשר להתווכח עם תחושות, אך לעיתים התחושה של "מוכרים אותי" באה על רקע של חוסר בקיאות כפי שרשמת ועל כן חשוב בחירת עורך הדין צריכה להיות גם ברמת האמון והכימיה שיש לך איתו.
את מוזמנת לפנות אלי בשאלות נוספות. פרטיי באתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)