מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מישהו חדר לתיקי הרפואי שלא למטרה מקצועיתvuk26/01/2019
במהלך וויכוח עם מכרה שטענה כי היא אחות בבית חולים, נראה כי פרצה האחרונה לתיקי הרפואי ,וחילצה משם את שמה של רופאת המשפחה שלי, הכדורים שלקחתי בעבר וכו'. זה מתועד בהודעות. האירוע אירע לפני מספר שנים. מדובר בקופ"ח כללית. האם יש משהו לעשות בנדון, לאחר שחקירת האירוע במדור הפלילי כרגע נכשלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדירה לתיק הרפואי
עו``ד בועז אלקלעי27/01/2019היי,
מדובר בנושא רגיש וסיפור די מקומם.
יחד עם זאת השאלה "האם יש משהו לעשות בנדון" תלויה ברצונותייך, בנזק שנגרם לך וכו'
יש לקבל פרטים נוספים ולהיוועץ עם עו"ד באופן אישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו חדר לתיקי הרפואי שלא למטרה מקצועית
vuk29/01/2019הסיפור כבר עבר דרך עו"ד והתלונה במשטרה נסגרה מסיבה תמוהה.
האם קופ"ח כללית יש לה עניין לחקור מצב כזה ולנסות למצוא מי חדר לתיקי הרפואי? כלומר אם אפנה אליהם, האם יהיה להם עניין בכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדירה לתיק הרפואי
עו``ד בועז אלקלעי29/01/2019היי,
אינני יודע מה זה "עבר דרך עו"ד" ... לקופת חולים יש עניין במציאת חורים המאפשרים גישה ללא רשות למערכת, יחד עם זאת הייתי מציע לשאול את עצמך האם המאמץ מצדיק את ההשקעה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו חדר לתיקי הרפואי שלא למטרה מקצועית
vuk29/01/2019עורך דין ניסח לי תלונה למשטרה אותה הגשתי. זומנתי לעימות עם אותה אישה ולאחריו התיק נסגר מחוסר ראיות. עורך הדין אז ניסח לי ערעור אותה הגיש לפרקליטות. הערעור נדחה גם הוא.
המאמץ מבחינתי מצדיק את ההשקעה, השאלה היא האם יש מישהו שהסיפור מעניין אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדירה לתיק הרפואי
עו``ד בועז אלקלעי31/01/2019היי,
אני סבור כי העלות מול תועלת במקרה הספציפי הזה לא כדאית עבורך. ניהול הליך משפטי ארוך ומורכב לצד פיצוי נמוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)