מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עברתי ניתוח תוספתן ולאחר מספרעמי24/06/2008
בקע בצלקת הניתוחית נותחתי שוב באופן פרטי( מושלם) ועל פניו נראה לי כי יש נפיחות לא טובה מעל אזור הניתוחים שהולך באלכסון לרבע רוחב הבטן
על פניו נראה לי כי יש כאן רשלנות רפואית איך בכלל אני תובע כאן את הרשלן הניתוחים ארעו לפני כשנה וחצי בערך ואני כיום בן 62.5 האם יש מצב ליצירת קשר לבדיקת העיניין והאם בקור לייעוץ ראשוני זה עם תשלום ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מענה לעמי
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד25/06/2008עמי שלום,
לצורך הערכה האם מדובר ברשלנות רפואית הייתי מציעה לך ראשית לפנות אל המוסד הרפואי בו נותחת ולבקש העתק של תיקך הרפואי (חובתם לצלם לך את התיק מכוח חוק זכויות החולה). עבור שירות זה תתבקש לשלם בד"כ סכום של עשרות שקלים בהתאם לגודל התיק.
בהמשך הייתי מציעה לך לפנות לעורך דין העוסק ברשלנות רפואית על מנת לברר את סיכויי התביעה. יש לברר עם עורך הדין לפני הביקור אצלו האם הוא גובה תשלום עבור הייעוץ הראשוני.
כדאי לדעת כי הגשת תביעה ברשלנות רפואית מחייבת בדרך כלל צירוף חוות דעת רפואית שעלותה כמה אלפי שקלים (אם התביעה מתקבלת מוחזרת לתובע עלות חוות הדעת במסגרת הוצאות התביעה). הוצאות נוספות הינן אגרת ביהמ"ש (600 ש"ח בשלום), תשלום עבור חוות דעת מומחה מטעם בית משפט, אם יתמנה ותשלום עבור גישור, אם יתקיים.
בהצלחה!
ד"ר (לרפואה) שלהב קמחי, עורכת דין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת כל התיק? או מה שרלוואנטי לניתוח
עמי27/06/2008הרי תיק של בן 62 -3 אינו כמו תיק של בחור צעיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לעמי
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד28/06/2008עמי שלום,
בשלב ראשון את התיק הרלבנטי לניתוח (דהיינו תיק האשפוז במהלכו בוצע הניתוח הרשלני לכאורה).
בהצלחה,
ד"ר שלהב קמחי, עורכת דין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה במסגרת קופ"ח והם מצפצפים עלי
עמי25/06/2008ועל החוקים כי לרופאים יש מעמד של כמעט אלוהים וחלקם ----->לא כולם<--------מתנהגים כך
וכשביקשתי רופא אחר לבדיקה נתנו לי את סגנו שיושב חדר לידו ומה הוא יגיד שהכל תקין?? ממש כך אמר אותו "מלאך בלבן" ולאחר מכן בהליך מהיר קיבלתי פגישה נוספת עם הרופא שניתח אותי והלה אמר הכל בסדר וכי מה יגיד ?? שהכל לא בסדר הוא הרי נשוא הווצרות הבעיה ואני ממש לא מרגיש כך ולא סובייקטיבי אלא ממש נפיחות שניתן לראות אותה בעיין לכל רופא ואו לכל מי שאינו רופא לא מודלקת כפי שתארתי קודם ,ועוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)