שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מאיה
    29/06/2008

לאחרונה רופא משפחה רשם לי כדורים פסיכיאטריים. לקחתי אותם חודשיים. במהלך החודשיים חוותי תופעות לוואי קשות כמו בחילות והקאות רבות. כשאמרתי לו על כך, שבועיים אחרי התחלת הטיפול, הוא אמר שזה קורה ושעלי להמשיך. לבסוף הלכתי לרופא אחר אחרי חודשיים שאמר שכדורים אלו לא מתאימים לי כלל וכי תופעות הלואי חמורות מהרגיל בהרבה. האם הרופא הראשון התרשל? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה למאיה

עו``ד בועז אלקלעי
    01/07/2008

התשובה לשאלתך אינה כ"כ פשוטה (כמו כל דבר בחיים...), מאחר ובכדי לבחון את רשלנותו של הרופא הראשון אני צריך לקבל נתונים נוספים ובכל מקרה, רק רופא מומחה בתחום יכול להעריך האם הטיפול שקיבלת חורג מהפרקטיקה הרפואית המקובלת.

על כל פנים, השאלה השנייה שצריכה להישאל היא מהו הנזק שנגרם לך ואותו צריך העו"ד להעריך בכסף.

מאחר וניהול הליך משפטי עולה ממון רב, סביר להניח כי לא תנהלי מאבקים משפטיים בגין נזקים של מה בכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו