רופא מטריד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רופא מטריד
    ש.
    14/06/2007

שלום. אני חיילת, ככה שאני לא יכולה ללכת לאיזה רופא שאני רוצה. קבעתי תור לרופא עור ואחרי זמן ארוך מאוד הגעתי לשם סופסוף. רציתי שהוא יבדוק את הגב שלי והוא התעקש שאני אוריד את החולצה לגמרי למרות שלא היה בזה שום צורך, והסתכל עלי גם מקדימה. בהתחלה אני לא הסכמתי לעשות את זה, אבל הוא אמר לי שאם אני לא יעשה את מה שהוא אומר אז הוא פשוט לא יטפל בי. אני מרגישה שהוא ממש ניצל את המצב שלי כדי להטריד אותי. מה החוק אומר בקשר לזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רופא מטריד

הוספת תגובה

• רופא מטריד

עו``ד בועז אלקלעי
    16/06/2007

קראתי את שאלתך והיא מטרידה מאוד !!!

ראשית, אינני יודע אם מדובר ברופא צבאי או רופא אזרחי ויש לכך חשיבות ושנית, לא נראה כי סוג הבעיה הרפואית ממנה סבלת מצריכה ערטול...

ככל שהטיפול הרפואי לא היה במסגרות המקובלות, יש מקום להגשת תלונה כנגד הרופא (במשטרה או בצבא).

לעניין טענות אזרחיות /נזיקיות- אודה אם תפרטי באם נגרם לך נזק כלשהו עקב ההטרדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נגרם נזק פיזי

ש.
    17/06/2007

אבל אני מתוחה ליד גברים, פוחדת להשאר עם גבר לבד ואנשים שאני יוצאת איתם לא מבינים אותי וכבר הסתיימו כמה קשרים בגלל זה. לרופאים אני לא הולכת מן הסתם, רק לרופאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא מטריד

עו``ד בועז אלקלעי
    19/06/2007

גם פגיעה נפשית, נחשבת נזק לכל דבר בגינו ניתן לתבוע את המטריד.

אני ממליץ לך לפנות לעו"ד מנוסה בתחום, המחויב לסודיות עפ"י חוק ולספר לו את פרטי המקרה בצורה מלאה, גלויה ופתוחה ואז תוכלי לקבל מענה, מדויק, מלא וטוב יותר לשאלתך, מבלי להיחשף.

בועז אלקלעי, עו"ד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו