מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רופא מטרידש.14/06/2007
שלום. אני חיילת, ככה שאני לא יכולה ללכת לאיזה רופא שאני רוצה. קבעתי תור לרופא עור ואחרי זמן ארוך מאוד הגעתי לשם סופסוף. רציתי שהוא יבדוק את הגב שלי והוא התעקש שאני אוריד את החולצה לגמרי למרות שלא היה בזה שום צורך, והסתכל עלי גם מקדימה. בהתחלה אני לא הסכמתי לעשות את זה, אבל הוא אמר לי שאם אני לא יעשה את מה שהוא אומר אז הוא פשוט לא יטפל בי. אני מרגישה שהוא ממש ניצל את המצב שלי כדי להטריד אותי. מה החוק אומר בקשר לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא מטריד
עו``ד בועז אלקלעי16/06/2007קראתי את שאלתך והיא מטרידה מאוד !!!
ראשית, אינני יודע אם מדובר ברופא צבאי או רופא אזרחי ויש לכך חשיבות ושנית, לא נראה כי סוג הבעיה הרפואית ממנה סבלת מצריכה ערטול...
ככל שהטיפול הרפואי לא היה במסגרות המקובלות, יש מקום להגשת תלונה כנגד הרופא (במשטרה או בצבא).
לעניין טענות אזרחיות /נזיקיות- אודה אם תפרטי באם נגרם לך נזק כלשהו עקב ההטרדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נגרם נזק פיזי
ש.17/06/2007אבל אני מתוחה ליד גברים, פוחדת להשאר עם גבר לבד ואנשים שאני יוצאת איתם לא מבינים אותי וכבר הסתיימו כמה קשרים בגלל זה. לרופאים אני לא הולכת מן הסתם, רק לרופאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא מטריד
עו``ד בועז אלקלעי19/06/2007גם פגיעה נפשית, נחשבת נזק לכל דבר בגינו ניתן לתבוע את המטריד.
אני ממליץ לך לפנות לעו"ד מנוסה בתחום, המחויב לסודיות עפ"י חוק ולספר לו את פרטי המקרה בצורה מלאה, גלויה ופתוחה ואז תוכלי לקבל מענה, מדויק, מלא וטוב יותר לשאלתך, מבלי להיחשף.
בועז אלקלעי, עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)