כפלים בעור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כפלים בעור
    מישהי
    07/07/2008

הגדלתי חזה לפני חודש וחצי ,אבל לאחרונה נהיו לי כפלים. בחרתי רופא שאמר "יצא לך מדהים, אני אשים לך מתחת לשריר והכל יסתדר"..... אני חודש וחצי אחרי יש לי כפלים והפרופיל ממש גרוע. הלכתי אליו והוא אמר לי שזה בגלל שיש לי עור מאד דק ואין מה לעשות, "זה מה יש". אני מיואשת לגמרי, שילמתי כסף והוא בכלל לא חושב לעזור לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כפלים בעור

הוספת תגובה

• כפלים בעור

ד``ר שלהב קמחי, עו``ד
    07/07/2008

שלום רב,

מסיפורך עולה כי יתכן ומדובר בטיפול רשלני. אם לא הוסבר לך לפני הטיפול על הסיבוך שנגרם, הרי שאת יכולה לתבוע גם בעילה של היעדר הסכמה מדעת לטיפול רפואי. עם זאת, מאחר וחלפו רק חודש וחצי מהניתוח הרי שטרם ניתן לדעת מה תהיה התוצאה הסופית. הייתי ממליצה לך בשלב זה להמשיך את המעקב הרפואי ולקבל אולי חוות דעת שניה מרופא נוסף שאינו קשור בקשרי עבודה אצל הרופא אצלו נותחת. לאחר תום הטיפול, אם עדין התוצאה לא תהיה משביעת רצון, בקשי העתק של תיקך הרפואי ופני לעורך דין המתמחה ברשלנות רפואית.

בברכה,

ד"ר שלהב קמחי, עורכת דין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לדעת אצל מי נותחת? כי

נועה
    20/12/2008

אני באותו מצב...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו