אבחון שגוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבחון שגוי
    ח.
    13/07/2008

לפני מספר חודשים סבלתי מכאבים עזים בגב התחתון. הגעתי לרופא במרפאת כללית והוא שלח אותי הביתה ואמר שאשתה תה צמחים ושמדובר בגזים. אחרי מספר ימים עלה לי החום ל39 והלכתי שוב הפעם לרופא אחר, פרופסור והוא אמר שהגוף מרפא את עצמו לבד. יום לאחר מכן התעוררתי עם ארבעים חום וכשאימי לקחה אותי למיון בבדיקת שתן פשוטה ובדיקת דם איבחנו שאני סובלת מדלקת כרונית בכליה. אני בסך הכל בת 25 בריאה לחלוטין. כתוצאה מהמקרה אושפזתי בבית החולים למשך שבוע ומאז אני שותה כל הזמן מיץ חמוציות ובהשגחה שהדלקת לא תשוב. כידוע נזק בכליה הוא בלתי הפיך. האם אני יכולה לתבוע את הרופאים שלא איבחנו דלקת כל כך חריפה פעמיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבחון שגוי

הוספת תגובה

• אבחון שגוי -כליה

עו``ד בועז אלקלעי
    15/07/2008

בכדי לבסס עילת תביעה טובה במקרה שלך, יש צורך בקבלת חוות דעת של מומחה אשר יקבע כי אם הטיפול היה ניתן בזמן הבעיות בכליה היו נפתרות.
    אחת הבעיות בפרשה זו הינה הזמן הקצר יחסית שחלף ממועד התלונה הראשונה ועד לאבחון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו