מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבחון שגויח.13/07/2008
לפני מספר חודשים סבלתי מכאבים עזים בגב התחתון. הגעתי לרופא במרפאת כללית והוא שלח אותי הביתה ואמר שאשתה תה צמחים ושמדובר בגזים. אחרי מספר ימים עלה לי החום ל39 והלכתי שוב הפעם לרופא אחר, פרופסור והוא אמר שהגוף מרפא את עצמו לבד. יום לאחר מכן התעוררתי עם ארבעים חום וכשאימי לקחה אותי למיון בבדיקת שתן פשוטה ובדיקת דם איבחנו שאני סובלת מדלקת כרונית בכליה. אני בסך הכל בת 25 בריאה לחלוטין. כתוצאה מהמקרה אושפזתי בבית החולים למשך שבוע ומאז אני שותה כל הזמן מיץ חמוציות ובהשגחה שהדלקת לא תשוב. כידוע נזק בכליה הוא בלתי הפיך. האם אני יכולה לתבוע את הרופאים שלא איבחנו דלקת כל כך חריפה פעמיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחון שגוי -כליה
עו``ד בועז אלקלעי15/07/2008בכדי לבסס עילת תביעה טובה במקרה שלך, יש צורך בקבלת חוות דעת של מומחה אשר יקבע כי אם הטיפול היה ניתן בזמן הבעיות בכליה היו נפתרות.
אחת הבעיות בפרשה זו הינה הזמן הקצר יחסית שחלף ממועד התלונה הראשונה ועד לאבחון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)