מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תלונה- כירורגית ד"ר טניה סינדרובסקיtami14/07/2008
ביום חמישי האחרון 10.07.08 עשיתי עקירה כירורגית של שן בינה כלואה. נפשית אני לא מצליחה להתאושש, הרופאה התייחסה אליי באופן ברוטאלי ומשפיל ביותר, כל הטיפול היא לא הפסיקה ולו לשניה לצרוח עלי, מה שהכניס אותי יותר להיסטריה ולבכי שלא נתן לי לנשום בטיפול, הרגשתי עירפול נוראי ושניה מאיבוד הכרה. כשיצאתי מהטיפול התמוטטתי פעמיים בידי בעלי. ששאל אותה להתנהגותי ההיסטרית היא טרקה הדלת בפרצוף לנוכח מספר פציינטים המומים, שאגב, מוכנים להעיד. מאז הטיפול אני לא מפסיקה לבכות בכל פעם שאני נזכרת בהשפלה ובמילים הנוראיות שהיא אמרה לי כמו "אם את לא נרגעת עוד שניה אני מעיפה אותך לסורוקה" , "תפסיקי לבכות לפני שאני מוציאה אותך מדממת כולך מהחדר", "תיבכי על צרות בחיים ולא על שיניים" וכו וכו'. אני ממש מתחננת איפה מתלוננים?? אני לא יכולה לשאת זאת לבד ולו עוד יום אחד בלבד. שמה- ד"ר טניה סינדרובסקי. בהנהל כללית מסירים אחריות כי כללית סמייל לא באחריותה. מה תגידו?? לעזרתך אודה תמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתמול עקרתי אצלה שן
קובי22/07/2014אתמול עקרתי שן אצל ד"ר סינדרובסקי.וגם היו אילו חילוקי דברים.
אבל כשפונים לרופא יש לבדוק אם הוא מיקצועי בתחומו.ואכן ד"ר סינדרובסקי סופר מיקצועית בתחומה.
במיקרה שלך שמצביע על פחד חרדה מרופאי שניים,עלייך לחפש רופא שניים שמטפל גם בחרדות.או בגז צחוק.
בעקרון עליך להיתחזק ולא לקחת את זה אישי.כי בסך הכל ד"ר סינדרובסקי עשתה את עבודתה.
תחשבי איך רצית שהיא תתנהג איתך.ותכתבי לה.
ואני מקווה שכך תירגעי.ותביאי מנוחה לעצמך.
בברכה צבי יעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלונה
עו``ד בועז אלקלעי15/07/2008אני אחלק את תשובתי לשניים.
מבחינה משפטית כל עוד לא התגבש נזק אין מה לפנות לערכאות בדרישה לפיצוי.
מבחינה בירוקרטית, הינך רשאית לפנות לארגון הרופאים הרלבנטי ולהנהלת כללית סמייל בתלונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)