שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מימי
    16/07/2008

שלום ! אני רציתי לדעת אם עברתי לפני כמה שנים ניתוח רפואי אצל רופא וכעבור מספר שנים אני צריכה לעבור ניתוח נוסף ואני צריכה את הדוח הרפואי בשביל הניתוח כיום אז כמה זמן צריך הרופא לשמור על הדוח הרפואי של המטופל ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תיעוד רפואי

עו``ד בועז אלקלעי
    17/07/2008

האם הניתוח נעשה במסגרת פרטית כמו קליניקה קטנה, או שמדובר בבית חולים ו/או קליניקות גדולות (כדוגמת רפואה אסטטית) ?

תיעוד רפואי אמור להישמר כל העת ובד"כ המסמכים עוברים לארכיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

מימי
    17/07/2008

הוא נעשה דרך קליניקה קטנה והיא אומרת שזה אמור להיות רק 7 שנים אצלה ותו לא.... ????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה משלימה

עו``ד בועז אלקלעי
    17/07/2008

בתקנות בריאות העם (שמירת רשומות) נקבע כי חובה להחזיק תיעוד רפואי למשך 7 שנים ותקופה זו מתחילה ממועד הטיפול האחרון שבוצע לך.

יש רשומות שאותן צריך לשמור תקופה ארוכה יותר. ספר ניתוחים -10 שנים. גיליון הסיכום של מחלת המטופל יכול וישמר 100 שנה !!!

כל רופא חייב לתעד באופן סביר את הטיפול ו/או הייעוץ הרפואי שניתן למטופליו. חובה זו חלה גם על רופא פרטי.

עכשיו תתאימי חמקרה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו