בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה
    מירי
    19/07/2008

שלום רב. יש לי בעיה מתסכלת. אני סובלת מאירועי SVT (הפרעות קצב בלב) ומרגישות יתר בעור למדבקות א.ק.ג ולמתכות. בעקבות הרגישות שלי המליץ פרופסור אינברג (מומחה עור) לבצע בדיקת א.ק.ג אך ורק על ידי א.ק.ג שעובד על פדי גזה. הוא גם כתב במכתבו כי אין להשתשמש במדבקות או בפמפות עקב רגישות חמורה. אך למרות זה אני נתקלת פעם אחר פעם באותה בעיה. אני ניגשת למיון עם המכתב והרופאים לא מתייחסים אליו ומדבקית לי מדבקות א.ק.ג אשר גורמות לי לכויות בדרגה 3. ניגשתי לרופא עור אחר שגם הוא אמר כי אין מה לעשות ואסור להדביק עליי מדבקות בכלל. מה עליי לעשות? כל פעם שאני ניגשת לקבלת טיפול במיון אני חוזרת עם כויות אשר משאירות צלקות אחר כך וכאבים מטורפים. אני עובדת עצות, בגלל שהרופאים לא מקשיבים לי אני מסכנת את חיי פעם אחר פעם עקב סירובי להגיע למיון. האם כשרופא מתעלם הוא למעשה מתרשל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• תשובה למירי

ד``ר שלהב קמחי, עו``ד
    20/07/2008

מירי שלום,

אני בהחלט מסכימה כי בעייתך מתסכלת. אם אמנם הרופאים בחדר מיון אינם ממלאים אחר המלצת רופא העור, וגורמים לך לכוויות בכך שהם מדביקים את המדבקות האסורות, יתכן ויש כאן חריגה מסטנדרט הטיפול המקובל, ומדובר ברשלנות. השאלה הנשאלת היא האם יש בחדר המיון אופציה אחרת מלבד אותן מדבקות. הייתי ממליצה לברר נקודה זו. במידה ואין פתרון אחר מלבד המדבקות המזיקות, אולי כדאי לך לרכוש מדבקות מיוחדות המתאימות לך ולהגיע עמן לחדר מיון.

במידה ויש בחדר המיון אופציה אחרת מלבד המדבקות המזיקות, אך משום מה הרופאים בחרו לא לעשות בה שימוש במקרה שלך, ואם נותרו לך צלקות מכערות עקב המדבקות, כדאי לפנות לייעוץ עורך דין העוסק ברשלנות רפואית על מנת לברר האם יש מקום לתבוע.

בהצלחה,

ד"ר שלהב קמחי, עורכת דין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו