המשך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך
    מירי
    20/07/2008

ל"דר שלב תודה על תשובתך. אני אנסה להסביר טיפה יותר ברור את המצב. אני רגישה לכל סוגי המדבקות!!! במיון , לפי דברי הרופאים אין להם אק"ג שעובד על פדי גזה. ויש אחד כזה רק במחסן בית החולים או במחלקות ללא צורך דחוף במכשיר אק"ג. רופא העור שלי בדק עם בית החולים בו הוא עובד מה ניתן לעשות. שם אמרו לו שצריך לדרוש להביא את המכשיר שעובד על פדי גזה. השאלה האם זה ראלי לבקש מרופא לשלוח מישהו להביא את המכשיר הישן ולעבוד איתו? אני לא יכולה לבצע בדיקות רפואיות עקב הרגישות הזאת, הטיפול התרופתי שהרופאים מספקים עקב הכויות פוגעה בבעית הלב שלי והשילוב בניהם גורם לכשלון לב. אני נמצאת בין הפטיש לסדן במקרה זה. אם אני לא אלך למיון אני מסכנת את חיי ואם אני אלך ואחזור עם כויות הטיפול בכויות עלול לגרום לכישלון לב. איך שאני לא רואה את זה אני מסכנת את עצמי... השאלה הגדולה האם רופא חייב לחפש מכשיר ישן בכל בית החולים כדי לטפל בי במיון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך

הוספת תגובה

• מירי שלום

ד``ר שלהב קמחי, עו``ד
    20/07/2008

מירי שלום,

כעיקרון אם קיים מכשיר בבית החולים ששימוש בו לא יגרום לך לכוויות על הצוות הרפואי החובה להביא אותו ולבצע את הבדיקות אתו. אם המכשיר כבר אינו בשימוש או שאינו תקין זו בעיה. הייתי מציעה לך לפנות להנהלת בית החולים אליו את פונה בדרך כלל כאשר את נזקקת לטיפול בחדר המיון, ולנסות להסדיר את העניין באופן עקרוני אחת ולתמיד. פני אליהם לא בזמן התקף אלא דווקא במועד בו את חשה בטוב, הבהירי את הבעיה, הביאי עמך את המסמכים הרפואיים הרלבנטים מרופאי העור, ונסי להגיע עמם לסידור שימנע ממך נזק בעתיד.

בהצלחה,

ד"ר שלהב קמחי, עורכת דין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו