מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רשלנות של רופא צבאיאורי30/07/2008
רופא צבאי אליו הגעתי יום אחד עם כאבי בטן החליט לפנות אותי למיון רק אחרי כמה שעות. גם בבית חולים בדקו ועשיתי סיטי ועוד דברים שלקחו כ 8 שעות עד שנתחו אותי. בסוף ניתחו אותי והוריד לי כ 10 סמ של מעיים. השאלה היא מי אשם? הצבא או הבית חולים? הגשתי תביעה למשרד הבטחון להכרה בנכות כבר... אני יכול להגיש בעקרון תביעה גם כנגד רופא צבאי- תביעה אזרחית?? מצד שני לא נראה לי שיש לו כסף כי הוא רופא בחובה עתודאי. אז חוץ ממשהב"ט ניתן לתבוע את הרופא הצבאי? ואת בית החולים? ורופאים בבית החולים? אשמח אם תעשו סדר בדברים...תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורי שלום
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד03/08/2008אורי שלום,
כעיקרון מכוח חוק הנזיקים האזרחיים (אחריות המדינה) לא ניתן להגיש תביעה ברשלנות רפואית כנגד רופא צבאי אלא דרך משרד הביטחון, כפי שעשית.
אם יתברר במסגרת תביעתך כי היתה רשלנות בטיפול בך או איחור רשלני באיבחון המחלה, הרי שתהיה זכאי לקבל פיצוי מכוח חוק הנכים (תגמולים ושיקום) בהתאם לנכות שתיקבע לך.
בברכה,
ד"ר שלהב קמחי, עורכת דין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)