מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רשלנות רפואית לכאורהא.02/08/2008
קרה מצב בו רשויות בריאות הנפש תייגו אותי כ"לא בסדר" (נתון להתקפים פסיכוטיים,שומע קולות ודיאגנוזה שקרית שלמה) בצורה מתלהמת וזה כלל לא נכון;אני אדם בריא לחלוטין! הם עשו זאת בשיתוף פעולה עם המשטרה שניסתה להדביק לי את הפרופיל הזה מתוך רישעות ובורות כחלק מסיפור סכסוך שכנים..... כתבתי מכתבים למספר פונקציות במשרד הבריאות כדי להתלונן על יחס הפסיכיאטרים שבדקו אותי ולבקש בסופו של דבר להיות ממותג במשרדם באופן מדויק ונכון. אף אחד לא טורח לענות לי ולהתייחס למצב עד כה אע"פ שהדגשתי כי נגרם לי סבל בהיותי קורבן לטעות. מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רשלנות רפואית לכאורה
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד03/08/2008א' שלום,
אבחון רשלני שגורם לנזק יכול להוות עילה לתביעה ברשלנות רפואית. אלא שכל תביעה ברשלנות רפואית יש להוכיח הן את הרשלנות, הן את הנזק והן את הקשר הסיבתי בחוות דעת של מומחה. אם תצליח לתמוך את טענותיך בחוות דעת של פסיכיאטר ממנה יעלה כי האיבחון היה מוטעה, וכי הטעות היתה רשלנית, וכי כתוצאה ממנה נגרם לך נזק, ניתן יהיה לשקול להגיש תביעה ברשלנות רפואית.
בנוסף, לצורך ההליך המשמעתי ניתן לפנות לנציב קבילות הציבור במשרד הבריאות לבירור התלונה. הליך זה הינו הליך משמעתי במסגרתו מתבררת התלונה ואם היא נמצאת מוצדקת ניתן לנקוט אמצעים משמעתיים כנגד המטפל. זו גם אופציה העומדת לרשותך. אם אתה סבור כי הופרו זכויותיך תוכל לפנות גם לאגודה לזכויות החולה בבקשה לסייע לך בפנייתך אל הרשויות.
בהצלחה,
ד"ר שלהב קמחי, עורכת דין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)


.jpg)