רשלנות רפואית לכאורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רשלנות רפואית לכאורה
    א.
    02/08/2008

קרה מצב בו רשויות בריאות הנפש תייגו אותי כ"לא בסדר" (נתון להתקפים פסיכוטיים,שומע קולות ודיאגנוזה שקרית שלמה) בצורה מתלהמת וזה כלל לא נכון;אני אדם בריא לחלוטין! הם עשו זאת בשיתוף פעולה עם המשטרה שניסתה להדביק לי את הפרופיל הזה מתוך רישעות ובורות כחלק מסיפור סכסוך שכנים..... כתבתי מכתבים למספר פונקציות במשרד הבריאות כדי להתלונן על יחס הפסיכיאטרים שבדקו אותי ולבקש בסופו של דבר להיות ממותג במשרדם באופן מדויק ונכון. אף אחד לא טורח לענות לי ולהתייחס למצב עד כה אע"פ שהדגשתי כי נגרם לי סבל בהיותי קורבן לטעות. מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רשלנות רפואית לכאורה

הוספת תגובה

• רשלנות רפואית לכאורה

ד``ר שלהב קמחי, עו``ד
    03/08/2008

א' שלום,

אבחון רשלני שגורם לנזק יכול להוות עילה לתביעה ברשלנות רפואית. אלא שכל תביעה ברשלנות רפואית יש להוכיח הן את הרשלנות, הן את הנזק והן את הקשר הסיבתי בחוות דעת של מומחה. אם תצליח לתמוך את טענותיך בחוות דעת של פסיכיאטר ממנה יעלה כי האיבחון היה מוטעה, וכי הטעות היתה רשלנית, וכי כתוצאה ממנה נגרם לך נזק, ניתן יהיה לשקול להגיש תביעה ברשלנות רפואית.

בנוסף, לצורך ההליך המשמעתי ניתן לפנות לנציב קבילות הציבור במשרד הבריאות לבירור התלונה. הליך זה הינו הליך משמעתי במסגרתו מתבררת התלונה ואם היא נמצאת מוצדקת ניתן לנקוט אמצעים משמעתיים כנגד המטפל. זו גם אופציה העומדת לרשותך. אם אתה סבור כי הופרו זכויותיך תוכל לפנות גם לאגודה לזכויות החולה בבקשה לסייע לך בפנייתך אל הרשויות.

בהצלחה,

ד"ר שלהב קמחי, עורכת דין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו