איבחון שגוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבחון שגוי
    שגיא
    20/08/2008

אבא שלי, חולה דיאליזה ואיש מבוגר מאד [ 74] קיבל מכה ברגלו וסבל מכאבים עזים. לקחנו אותו ל ט.ר.מ על מנת לקבל איבחון/טיפול. אבא עשה צילום לרגל והדוקטור טען שאין לו שם שבר אלא הוא סובב כנראה משהו שם. לקחנו את אבא לבית ושם כל הלילה הוא סבל מכאבים חזקים מאד מהרגל ולא ישן. בבוקר, שהוא הגיע לדיאליזה בבי"ח.. הוא התלונן על כאבים חזקים ברגל ולקחנו אותו לצילום נוסף הפעם בבי"ח. שם התברר שיש לו שברולא משהו אחר קל יותר ! אני אישית התעצבנתי על כך שאבא עבר ייסורים רבים בשל האיבחון הלקוי ב ט.ר.ם מה שמעצים לי את הכעס זה שאבא אינו בחור צעיר, אלא מבוגר מאד , חולה דיאליזה שנים רבות וחלש מאד ! מניסיונכם מה ניתן לעשות בנידון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איבחון שגוי

הוספת תגובה

• שלום שגיא

ד``ר שלהב קמחי, עו``ד
    20/08/2008

שלום שגיא,

אין ספק כי המקרה שאירע לאביך מכעיס. ראשית הנך יכול לפנות בתלונה להנהלת טרמ על מנת שיבדקו את נסיבות העניין. לגבי תביעה ברשלנות - יש לבדוק האם העובדה כי היה איחור באיבחון השבר גרמה לאביך נזק לצמיתות במובן זה שסיכויי השבר להתאחות פחתו. הייתי ממליצה לך להתייעץ עם אורטופד בשאלה זו. אם לא נותר נזק לצמיתות כתוצאה מהאיחור באיבחון הרי שלא כדאי להגיש תביעה לביהמ"ש שעלות הגשתה גבוהה וסיכויי הצלחתה נמוכים.

בהצלחה,

ד"ר שלהב קמחי, עורכת דין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו