מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איבחון שגוישגיא20/08/2008
אבא שלי, חולה דיאליזה ואיש מבוגר מאד [ 74] קיבל מכה ברגלו וסבל מכאבים עזים. לקחנו אותו ל ט.ר.מ על מנת לקבל איבחון/טיפול. אבא עשה צילום לרגל והדוקטור טען שאין לו שם שבר אלא הוא סובב כנראה משהו שם. לקחנו את אבא לבית ושם כל הלילה הוא סבל מכאבים חזקים מאד מהרגל ולא ישן. בבוקר, שהוא הגיע לדיאליזה בבי"ח.. הוא התלונן על כאבים חזקים ברגל ולקחנו אותו לצילום נוסף הפעם בבי"ח. שם התברר שיש לו שברולא משהו אחר קל יותר ! אני אישית התעצבנתי על כך שאבא עבר ייסורים רבים בשל האיבחון הלקוי ב ט.ר.ם מה שמעצים לי את הכעס זה שאבא אינו בחור צעיר, אלא מבוגר מאד , חולה דיאליזה שנים רבות וחלש מאד ! מניסיונכם מה ניתן לעשות בנידון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שגיא
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד20/08/2008שלום שגיא,
אין ספק כי המקרה שאירע לאביך מכעיס. ראשית הנך יכול לפנות בתלונה להנהלת טרמ על מנת שיבדקו את נסיבות העניין. לגבי תביעה ברשלנות - יש לבדוק האם העובדה כי היה איחור באיבחון השבר גרמה לאביך נזק לצמיתות במובן זה שסיכויי השבר להתאחות פחתו. הייתי ממליצה לך להתייעץ עם אורטופד בשאלה זו. אם לא נותר נזק לצמיתות כתוצאה מהאיחור באיבחון הרי שלא כדאי להגיש תביעה לביהמ"ש שעלות הגשתה גבוהה וסיכויי הצלחתה נמוכים.
בהצלחה,
ד"ר שלהב קמחי, עורכת דין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)