האם זה נקרא רשלנות רפואית?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה נקרא רשלנות רפואית?
    נערה
    26/08/2008

שלום רב , אני מטופלת אצל רופא [גסטרו] כשנה שלמה , במשך כל השנה הזו התאשפזתי איזה ארבע פעמים בבית חוילם בו הוא עובד , עשה לי בדיקות רבות החליף ליאת התרופות פעמים רבות ללא כל תועלת ועד שתרופה אחת עזרה לי [פנטסה] הוא אמר לי לאחר חודש להפסיק לקחת אותה עכשיו אני סובלת מאוד מכל התסמינים האלו של המחלה והכי חשוב : שעדיין אין לו אבחנה ברורה למה שיש לי . כל זה התחיל לפני כשנתיים בגלל וירוס שהיה וגרם לי דלקת במעיים [קוליטיס קרוהן] הרופא משפחה לא הפנה אותי לשום רופא גסטרו ולא כלום רק נתן לי תרופה שהיא לא אנטיביוטית אפילו [קלבטן] שזו תרופה ללא מרשם בכלל . כאילו כל אחד יכול לקחת אותה . כעת אני מחכה לבדיקה חשובה עד חודש דצמבר. האם מה שספרתי נקרא רשלנות רפואית??? תודה מראש על תגובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם זה נקרא רשלנות רפואית?

עו``ד בועז אלקלעי
    26/08/2008

המושג רשלנות רפואית בהיבט המשפטי, הינו בכך שלצד הרשלנות יהיה גם נזק.

עפ"י שאלתך מצבך הרפואי עדיין לא ברור ויש לבחון האם פעולותיו של הרופא היו סבירות ובהתאם לפרקטיקה הרפואית המקובלת וזאת בכדי לקבוע אם קיימת רשלנות. לאחר מכן יש לבחון אם נגרם לך נזק עקב הרשלנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו