לפטר עורכת דין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפטר עורכת דין
    ע.
    31/08/2008

במהלך לפרוסקופיה לקשירת חצוצרות, גדע לי המנתח את השופכן. 3 ימים התפתלתי מכאבים בבית החולים, וכל יום ניסו לשחרר אותי הביתה, עד שביום השלישי הקשיבו לי ובדיקת CT גילתה את גודל הפאדיחה. ביום הלפרוסקופיה, המנתח הגיע באיחור, ובוודאות לא קרא את התיק הרפואי שלי. למרות שניסיתי לתת את התיק הרפואי שלי לכל מי שהיה מוכן להקשיב לי יותר מחצי שניה - אף אחד לא הקשיב ואף אחד לא קרא, ורק בחדר הניתוחים עצמו, רגע לפני ההרדמה, הראיתי למנתח את הצלקות מניתוחים קודמים שעברתי, והבהרתי לו מה מצבי הרפואי שבגללו עשיתי את קשירת החצוצרות. כאשר הוא נכנס לבטן ונתקל במה שהוא חשב שהיא הדבקות בבטן - הוא חתך דרכה. כאמור - זה היה האורטר שלי. עכשיו - פניתי לעו"ד שאני מרגישה שאינה עושה דבר, מתחמקת מלהשיב לטלפונים שלי, וכאשר אני מתרגזת היא עוד מעזה לומר לי שהיא כועסת עלי על שאין לי אמון בה... אם כל מה שהיא עשתה עד היום זה להוציא עבורי את המסמכים הרפואיים מבית החולים (עליהם שילמתי אני, כמובן), האם אני יכולה לשלם לה עבור השירות הזה ולפטר אותו מהמשך הייצוג שלי בתביעת הרשלנות, או שאני צריכה לשלם איזה קנס על זה שאני מפטרת אותה לפני הגשת תביעה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפטר עורכת דין

הוספת תגובה

• מענה לשרון

ד``ר שלהב קמחי, עו``ד
    31/08/2008

שרון שלום,

כיום על פי החוק והתקנות ניתן לפטר עורך דין בכל שלב של הטיפול בתיק. עורך הדין רשאי לדרוש תשלום עבור הטיפול שביצע עד השלב בו פוטר, או בהתאם להסכם שכר הטרחה שנחתם בינו לבין הלקוח. מומלץ לפני שמפטרים עורך דין לקבוע עמו פגישה על מנת לנסות וליישר את ההדורים ולפתור את הבעיה בלי לפטרו. ניתן גם, בטרם מחליטים לפטר את עורך הדין המטפל בתיק, לפנות לעורך דין אחר ולקבל ממנו חוות דעת שניה לגבי הטיפול בתיק ואופן ההתקדמות.

בהצלחה,

ד"ר (לרפואה) שלהב קמחי, עורכת דין
    מומחית בתביעות רשלנות רפואית ונזקי גוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו