מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה?אלמה14/09/2008
שלום רב אני חודש וחצי אחרי ניתוח פרוטיס הוצאת גידול שפיר יש לי חוסר תחושה באוזן האוזן רדומה משותקת אני לא יכולה לשים את השפורפרת הטלפון כי אין לי תחושה הרגשה מאד לא נעימה בכלל שאלתי היא האם אני יכולה להגיש בקשה לנכות הכוונה אחוזי נכות ? או שזה רשלנות רפואית מה שיש לי? אודה לתשובה תודה מראש אלמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאלמה
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד16/09/2008אלמה שלום,
נראה לי כי בשלב זה, בו חלף רק חודש וחצי מאז הניתוח, עליך להמשיך בביקורות הרפואיות אצל הרופאים ולנסות לברר עימם מהו הצפי - האם התחושות שאת חשה הינן טבעיות לאחר ניתוח כזה ויחלפו עם הזמן, אולי יש דרך להפחית אותן ולהתגבר עליהן.
אם בחלוף 6 חודשים מהניתוח עדין תסבלי מחוסר תחושה יהיה מקום להעריך את סיכויי התביעה אצל עו"ד העוסק ברשלנות רפואית.
בברכת החלמה שלמה,
ד"ר (לרפואה) שלהב קמחי, עו"ד
מומחית בתביעות בגין רשלנות רפואית ונזקי גוף אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אורח חייכם בריא?
האם אורח חייכם בריא?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)