שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אורן
    17/09/2008

יש לי שאלה תיאורטית. האם מותר בבתי אבות לשים את הזקנים 18 שעות ביממה במיטות??? אבי נמצא בבית אבות נאות התיכון ביפו ושם מוציאים אותם מהמיטה ב- 8 בבוקר ל-4 שעות ואח"כ מוציאים אותם מהמיטה שוב פעם ב-4 לשעתיים. כל היום הזקנים במיטות כדי שלכל העובדים (הרוסים, אגב, ללא יוצא מן הכלל) יהיה שקט! זו ממש מאפיה רוסית אכזרית, וכך זה בהרבה בתי אבות. האם זה בסדר, ואיך אף אחד במדינה לא עושה משהו בנידון? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אורן שלום

ד``ר שלהב קמחי, עו``ד
    18/09/2008

אורן שלום,

הייתי מציעה לך בשלב ראשון לבקש פגישה עם מנהל בית האבות על מנת לברר את השיקולים העומדים מאחורי ההחלטה.

אם תשובתם אינה מספקת - אני ממליצה להתייעץ עם מומחה בגריאטריה כדי שיבדוק את האספקטים הרפואיים של ההחלטה. במידה ויתברר כי ההחלטה אכן נובעת משיקולים לא רפואיים ואינה לטובת המאושפז ניתן לפנות במכתב תלונה לנציב קבילות הציבור במשרד הבריאות.

בהצלחה,

ד"ר שלהב קמחי, עורכת דין
    מומחית בתביעות בגין רשלנות רפואית ונזקי גוף קשים אחרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אורן, תודה על ההודעה שלך

יערה
    18/12/2008

על הנוהג בבית האבות. האם פעלת על פי העצה של מנהלי הפורום? האם היתה תוצאה חיובית לפעולה שלך? תחזיק מעמד, אורן! יערה - מטפלת באמי בת ה-95.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו