בעיית קריש דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית קריש דם
    יוסי
    28/09/2008

שלום רב. לפני כשנה וחצי עברתי 2 אבלציות בעקבות הפרעות בקצב הלב. לאחר האבלציה השנייה חזרתי לבית החולים עם כאבים וגילו לי ( ב CT ) קריש דם גדול שחוסם את וריד הריאה. לטענת הרופאים זהו סיבוך נדיר ויחיד במינו (שלא הוזהרתי מתוצאה כזאת לפני הניתוח) , כנראה שמעבר ה "צינור" דרך הוריד גרם לצלקת ולקריש הדם. עד היום לא חל שיפור קליני משמעותי. אני סובל מדופק מהיר ומקוצר נשימה במאמץ שאינו מאפשר לי אורח חיים נורמלי. עברתי בדיקות רבות שכוללות 3 פעמים CT ואני נוטל מדללי דם מידי יום (כולל מעקב INR ). מקום פרנסתי כיום לא דורש מאמץ פיזי. כמובן שאני מעוניין בראש ובראשונה להיות בריא ולשכוח מכל הסיפור ( אך הסיפור אינו נגמר). המליצו לי לתבוע את בית החולים ואת ביטוח לאומי על נכות והשלמת הכנסה. האם לדעתכם יש עילה לתביעה ונגד מי ? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית קריש דם

הוספת תגובה

• קריש דם!

עו``ד בועז אלקלעי
    01/10/2008

יוסי שלום ושנה טובה!

אם נגרמה לך עוולה מסוימת אז יש וצריך לקבל פיצוי בגינה, במיוחד בנסיבות המתוארות בשאלתך.

יחד עם זאת המצב אינו פשוט, יש צורך לקבל חוות דעת של מומחה רפואי אשר יקבע כי הטיפול שקיבלת נעשה ברשלנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו