מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרופות שלא הולכות יחדדבי04/07/2007
התחלתי לקחת תרופה נגד דיכאון והיא לא השפיעה. המשכתי ככה חודשיים ושום דבר לא קרה והמצב הנפשי שלי רק הדרדר עוד יותר. בסוף חזרתי לרופא המטפל ואז הוא נזכר לשאול אותי על עוד כדורים שאני לוקחת באופן סדיר ורק אז עלתה האפשרות שהגלולות נגד הריון שאני לוקחת מתנגשות עם הכדורים וזה פוגע ביעילות של שניהם. למרבה המזל לא נכנסתי להריון (יש יתרון בדיכאון, אין חשק מיני) ולא פגעתי בעצמי, אבל זה חוסר אחריות נוראי. מה אני יכולה לעשות עכשיו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבי שלום!
עו``ד בועז אלקלעי04/07/2007אין לי ספק כי הרופא היה אמור לשאול אותך שאלות נוספות בנוגע לטיפול אותו קיבלת ולרבות השאלה אילו כדורים הינך נוטלת באופן קבוע.
יחד עם זאת כפי שכתבתי מספר פעמים בפורום זה, במידה ולא נגרם לך נזק צמית או ארעי, הרי שעילת התביעה איננה משולמת.
את יכולה להתריע להזהיר ולספר על הטיפול הרשני בפני גורמים רלבנטים, אך במידה ולא נגרם כל נזק הייתי ממליץ שלא להגיש תביעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
יפית28/11/2007שלום לכם, עדיין מוקדם לי לברר את הנושא, אך הוא מטריד אותי כל כך שאני רוצה לברר עליו כבר עכשיו.
בעלי נפל בעבודה , ונפגע בפנים. הוא הגיע למיון - תפרו לו את הסנטר, עשו לו צילומי רנטגן , הודיעו לו שהכל בסדר ושילך הביתה.
(כל זה היה באמצע הלילה). למחרת הוא התפתל מכאבים, ובערב חזרנו למיון. הפעם נפלנו על רופא אחר, שעשה את עבודתו יותר ברצינות, ובעלי נשלח ל CT, שבו אובחן שיש לו מספר שברים בלסת, והופנינו באמצע הלילה לבי"ח אחר, שם הוא עבר קיבוע בהרדמה כללית, ויצטרך לעבור גם ניתוח מאוד מורכב עוד השבוע. אגב הרופא ששלח אוןתנו ל CT, ציין שצילומי רנטגן בכלל לא מספקים את המידע הנדרש, הם לא רלוונטים לגביו.
אני רותחת מעצבים על כך שאם הוא לא היה חוזר - אלוהים יודע כמה זמן היה מתהלך עם לסת מרוסקת (כי הוא מבחינתו אמר שכואב לו ויעבור, ולא חשד שמשהו באבחנה לקוי), ואם לא היה מתחיל בטיפול מצבו היה קשה מאוד עכשיו.
שאלתי היא - בסופו של דבר לא נגרם נזק חוץ מעיכוב של 24 שעות בקבלת הטיפול, האם אני יכולה לתבוע אותם על רשלנות? או שעלי להרגע ולוותר? אני כועסת כל כך ומודה למזל הטוב שלנו שזה לא נגמר רע יותר, וזה שלא נגרם נזק משמעותי זה לא בזכותם..
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפית -נפילה בעבודה
עו``ד בועז אלקלעי28/11/2007נראה לי כי ענית על התשובה בעצמך לקראת סוף השאלה - כאשר אמרת "בסופו של דבר לא נגרם נזק חוץ מהעיכוב", אני לא סבור כי עיכוב שכזה החמיר את מצבו של בעלך.
מאחר ואינני יודע מה היו נסיבות התאונה, אינני יכול לחוות דעה נוספת, אך עליך לבדוק האם קמה לבעלך עילת תביעה כנגד מעביד או כל גורם אחר במידה שהוא הסב לו את הנזק.
כמו כן לבעלך שמורה הזכות לפנות למוסד לביטוח לאומי.
בועז אלקלעי, עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)