זכויות רפואיות בעבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכויות רפואיות בעבודה
    עינת
    30/11/2008

שאלתי היא על זכויות רפואית. אני עובדרת טיפולי פוריות(הזרעות ) טיפולים אלה מצריכים איחורים לעבודה ברוב המיקרים ולגבי זה אין לי בעיה המעסיק לא מוריד לי את זמני האיחור שהם מקסימום כ-שלוש שעות חודשיות, אבל בים ביצוע ההזרעה אני לא מגיע לעבודה והוא מוריד לי יום חופש, קראתי שאמורים להתייחס לימים אלה כימי מחלה אבל מכוון שבמשרדינו זה ע"פ החוק (יום ראשון לא משלמים, יום שני 37% וכו' ) אז מוריד לי את הימים כחופש, האם זה נכון לנהוג בצורה כזו או שאמור לשלם לי בעבור ימים אבל? עד כה בשנה החולפת נוצלו לי כך 6 ימי חופשה (מה שלא מותיר לי ימים כמעט). תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זכויות רפואיות בעבודה

הוספת תגובה

• מענה לעינת

ד``ר שלהב קמחי, עו``ד
    30/11/2008

עינת שלום,

לכאורה אם המעסיק פועל על פי החוק הוא רשאי להוריד לך ימי חופש על חשבון ימי מחלה.
    אם יש ביניכם הסכם עבודה הייתי מציעה לך לעיין בו - יתכן שיש בו התייחסות למצב זה, וכאשר יש הסכם ספציפי הוא גובר על החוק.

בהצלחה,

ד"ר (לרפואה) שלהב קמחי, עו"ד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו