מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביטוח לאומיורד07/01/2009
שלום רב! יש לי שאלה הגשתי תביעה לביטוח לאומי יש לי פוסט-טרמה וביטוח לאומי שלח אותי לבדיקה נוירפסיכולוג . אני מעוניינת לדעת למה? אחרי חוות דעת רפואית שמסרתי להם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח לאומי -
עו``ד בועז אלקלעי08/01/2009למומחה הפסיכיאטרי של הביטוח הלאומי יש סמכות להפנות אותך לבדיקות נוספות על מנת שיוכל לאמוד את הבעיה הרפואית המדויקת ממנה אתה סובל וזו הסיבה שהופנתה לבדיקה.
העובדה שהגשת חוות דעת, לא הופכת בהכרח את האמור בה, לכזה המקובל על הביטוח לאומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצוואר
תלמיד14/09/2009שלום לפני מספר שבועות היתי נוכח בוועדה רפואית בהרכב אורטופד תלונותי היו על מוגבלות בצוואר וכאבים בו בעקבות חבלת ראש קשה האורטופד פסק כי אין נכות אורטופדית על אף שציין שיש כאבים בצוואר ורגישות בסוף הסיבובים דבר שסותר את פסיקתו האם יש מקום לעירעור?יש לציין שאורטופד שבדק אותי ציין כי יש מוגבלות בסיבובי הצוואר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח לאומי צוואר
עו``ד בועז אלקלעי15/09/2009יש מקום לערעור. יתכן והינך זקוק לעזרתו של עו"ד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)