מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח שכשל-אשמח לשמוע דעות בענייןמאי08/01/2009
שלום רב, אינני יודעת אם זהו המקום הנכון להעלות את בעייתי אבל איך אומרים? אם לא מנסים לא יודעים. אז ככה, אני אשתדל לתת את הפרטים הרלוונטיים מבלי להאריך יתר על המידה.. אני בת 22 ובמשך כל תקופת הצבא חסכתי לניתוח שאיבת שומן. קבעתי ייעוץ אצל אחת המרפאות הידועות בארץ ובפגישת הייעוץ הומלץ לי לעשות טיפול אחר שעולה פחות אך מניב את אותן התוצאות של שאיבת השומן. אני בתור לקוחה שלא מבינה בניתוחים הסכמתי להצעתם, הרי הם מתעסקים בזה ואמורים לדעת מה טוב בשביל הלקוחות שלהם, לא כך? חשוב לי לציין שהעלות של הטיפול השני שהם הציעו עדיין מאוד גבוהה -בסביבות ה8000 שקל..כך שזה עדיין סכום גבוה. בשורה תחתונה הניתוח כשל ואין שינוי בכלל, המצב נשאר אותו דבר כמו לפני הניתוח!! האם זה יכול להיות שבמדינה מתקדמת כמו ישראל קורה דבר כזה שביום בהיר אחד לוקחים 8000 שקל מאדם על לא כלום ומסרבים להחזיר את הכסף או לפחות להציע טיפול חלופי?למה שהכסף שאני עמלתי עליו במשך שנתיים יישב אצל מישהו אחר בכיס בלי כל סיבה? מחכה לתגובות כי אני כבר ממש מיואשת!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח שאיבת שומן
עו``ד בועז אלקלעי08/01/2009מבחינה משפטית, ניתן לחלק את עילות התביעה שלך לשניים. האחת חוזית והשנייה נזיקית.
כל עילה שונה באופן מהותי מהשנייה.
אם המכון לא עמד בהתחייבויותיו החוזיות, הינך זכאית לתבוע אותם עפ"י עילות חוזיות.
אם המכון התרשל בטיפול וגרם לך נזקים רפואים ונזקים אחרים, הינך זכאית לתבוע בגין עילה זו.
יחד עם זאת יש לבדוק, על אילו מסמכים חתמת לפני הניתוח, מה הוסבר לך והאם ידעת כי קיימים סיכויים שהניתוח לא יצליח.
בדיקה מקיפה שכזו צריכה להיעשות בעזרת עו"ד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע לחוזה..
אלין08/01/2009חתמתי על חוזה שאומר שיכול להיות מצב שבו יצטרכו לחזור על הטיפול שנית אז כרגע אני פשוט עושה מה שכתוב בחוזה כדיי לא להפר אותו..למרות שאני כמעט בטוחה שהטיפול השני לא ישנה הרבה.. בכל אופן אם יתברר שהטיפול החוזר לא עזר הרבה אז עדיין יש מקום לתביעה? אני פשוט חושבת שבשביל 8000 שקל אני לא צריכה לעבור את כל הגהנום הזה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוזה
עו``ד בועז אלקלעי11/01/2009אוכל לומר לך אם יהיה מקום להגשת תביעה, רק לאחר בחינת החומר הרלבנטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)