מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- "כבוד" לרופאים הנתבעיםיעקב12/01/2009
שלום ברצוי לתבוע רופא כירוג שביצע בי ניתוח מיותר ורשלני על ידי מנהל מחלקה בבית חולים אני חושש שבית המשפט "נותן כבוד" לרופאים -מדובר בפרופסור די מפורסם האם חששי מוצדק ? כ"כ אני חושש שבית המשפט נותן הנחות לצד הנתבע בכל מה שקשור לצד ה"מנהלתי" -לדוגמא איחור בהגשת כתה הגנה/ תצהירים ףמתקבל בסלחנות על ידי השופטים האמנם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מענה לצביקה
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד13/01/2009צביקה שלום,
מנסיוני, הריני להשיבך כי אם אכן מדובר בניתוח רשלני ומיותר, גם אם נעשה ע"י מנהל מחלקה מוכר ומפורסם, הרי שאין לחשוש מהגשת תביעה והתביעה תתברר לגופה בבית המשפט. אם יתברר בסופו של יום כי אכן היתה רשלנות - תהיה זכאי לפיצוי.
יש לזכור כי כאשר מדובר בניתוח שבוצע במוסד רפואי לרופא יש ביטוח מטעם המוסד, והנתבע באותו מקרה יהיה המוסד הרפואי ולאו דווקא הרופא באופן אישי. המוסדות הרפואיים מבוטחים בד"כ בחברת ביטוח, והיא הנושאת בתשלום במידה והם נמצאים אחראיים.
אל לך לחשוש להגיש תביעה רק משום שמדובר במנהל מחלקה בעל שם. עם זאת, יש לברר האם מדובר אכן ברשלנות, ולצורך זה אני ממליצה לך לפנות לעורך דין העוסק ברשלנות רפואית על מנת להעריך את סיכויי התביעה.
אינני מסכימה כי בית משפט נותן "הנחות" לצד הנתבע דווקא - כל מקרה נבדק לגופו של עניין. מתוך התביעות המוגשות ברשלנות רפואית רבות הן כנגד רופאים בעלי שם ו/או מנהלי מחלקות, ואחוז גבוה מהן מסתיים בקבלת התביעה.
בהצלחה,
עורכת דין ד"ר (לרפואה) שלהב קמחי
מתמחה בתביעות בגין רשלנות רפואית ונזקי גוף
טל' 03-9229404, 054-2233098* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)


.jpg)