מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רשלנות רפואית וטרינרית??LILY12/01/2009
שלום, החתולה שלי חלתה בצהבת, היתה לה דלקת בלבלב. לקחנו אותה לוטרינר, הוא אמר שצריך לעשות בדיקות, דם ואולטרסאונד. הבאנו אותה לוטרינר בערב, והיא נשארה ללילה. למחרת התקשרתי לוטרינר, לגבי מצבה, אבל לא אמרו לי דבר על מצבה. בלילה התקשרו אלי, ואמרו לי שהיא נפטרה. שאלתי ממה, והם אמרו לי שהיתה לה דלקת בלבלב, ובגלל כל בדיקות הדם והאולטרסאונד, הם הרדימו אותה וסיממו אותה שוב ושוב כל היום, בלי להודיע לי דבר. הם אמרו לי שבלילה (ביום השני), הם עשו לה שוב טשטוש או הרדמה, והיא לא החזיקה מעמד מהזריקה ומתה. שאלתי אותם אם היא היתה שורדת את המחלה (הדלקת), והם אמרו שיכול להיות. כלומר היא מתה מאינספור ההרדמות שעשו לה. ודרך אגב, הם עדין רוצים שאני אשלם 1300 ש"ח על הבדיקות. רציתי לדעת אם אפשר איכשהו לתבוע את הוטרינר, או את המרפאה, ולדאוג שרשיונו יוחרם? האם קיימת עמותה או גוף שניתן לפנות אליו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ללילי
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד13/01/2009לילי שלום,
ניתן לתבוע גם וטרינרים ברשלנות. הפיצוי במקרה בו תימצא אחריות נמוך בדרך כלל בהשוואה למקרים של רשלנות רפואית בבני אדם, אך לצורך הוכחת התביעה יש צורך בהגשת חוות דעת של וטרינר. לפיכך יש לשקול את כדאיות הגשת התביעה לאחר התייעצות עם עורך דין.
הייתי ממליצה לך לפנות לעורך דין העוסק ברשלנות רפואית על מנת להעריך את סיכויי התביעה.
בברכה,
עו"ד ד"ר (לרפואה) שלהב קמחי
מתמחה בתביעות בגין רשלנות רפואית ונזקי גוף
טל' 03-9229404, 054-2233098* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)