רשלנות רפואית וטרינרית??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רשלנות רפואית וטרינרית??
    LILY
    12/01/2009

שלום, החתולה שלי חלתה בצהבת, היתה לה דלקת בלבלב. לקחנו אותה לוטרינר, הוא אמר שצריך לעשות בדיקות, דם ואולטרסאונד. הבאנו אותה לוטרינר בערב, והיא נשארה ללילה. למחרת התקשרתי לוטרינר, לגבי מצבה, אבל לא אמרו לי דבר על מצבה. בלילה התקשרו אלי, ואמרו לי שהיא נפטרה. שאלתי ממה, והם אמרו לי שהיתה לה דלקת בלבלב, ובגלל כל בדיקות הדם והאולטרסאונד, הם הרדימו אותה וסיממו אותה שוב ושוב כל היום, בלי להודיע לי דבר. הם אמרו לי שבלילה (ביום השני), הם עשו לה שוב טשטוש או הרדמה, והיא לא החזיקה מעמד מהזריקה ומתה. שאלתי אותם אם היא היתה שורדת את המחלה (הדלקת), והם אמרו שיכול להיות. כלומר היא מתה מאינספור ההרדמות שעשו לה. ודרך אגב, הם עדין רוצים שאני אשלם 1300 ש"ח על הבדיקות. רציתי לדעת אם אפשר איכשהו לתבוע את הוטרינר, או את המרפאה, ולדאוג שרשיונו יוחרם? האם קיימת עמותה או גוף שניתן לפנות אליו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רשלנות רפואית וטרינרית??

הוספת תגובה

• תשובה ללילי

ד``ר שלהב קמחי, עו``ד
    13/01/2009

לילי שלום,

ניתן לתבוע גם וטרינרים ברשלנות. הפיצוי במקרה בו תימצא אחריות נמוך בדרך כלל בהשוואה למקרים של רשלנות רפואית בבני אדם, אך לצורך הוכחת התביעה יש צורך בהגשת חוות דעת של וטרינר. לפיכך יש לשקול את כדאיות הגשת התביעה לאחר התייעצות עם עורך דין.
    הייתי ממליצה לך לפנות לעורך דין העוסק ברשלנות רפואית על מנת להעריך את סיכויי התביעה.
    בברכה,

עו"ד ד"ר (לרפואה) שלהב קמחי
    מתמחה בתביעות בגין רשלנות רפואית ונזקי גוף
    טל' 03-9229404, 054-2233098

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו