שאלה למומחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה למומחה
    מזי
    14/01/2009

שלום, אבי נפטר כשהיה בבית אבות אנחנו לא היינו שם האחות אמרה למנהל שהיא היה במיטה והיא עברה וראתה שהוא נפטר. בערך רבע שעה לאחר שהוא נפטר הגעתי סיפרו לי זאת ואמרו לי שמחכים לרופא שיבוא לעשות א,ק,ג אם אני לא טועה ולקבוע את מותו חיכו לרופא בסביבות חצי שעה כיוון שהוא לא היה במקום. השאלה שלי היא הרופא לא היה חייב להיות במקום? אם היה אפשר להציל אותו ,אולי זה היה מוות קליני ? מה הם קובעים על דעת עצמם ומחכים חצי שעה לפחות לרופא? האם כל זה בסדר או שכדאי לי לתבוע אותם? תודה על עזרתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה למומחה

הוספת תגובה

• תשובה לל'

ד``ר שלהב קמחי, עו``ד
    15/01/2009

ל' שלום,

על פניו המקרה המצער אותו אתה מתאר מחייב בדיקה נוספת. בעיני, כמי שעוסקת בתיקי רשלנות רפואית, מוות של אדם במיטה בבית האבות מבלי שהיה לידו איש צוות רפואי, כך סתם, אינו אירוע טריביאלי ומחייב בירור האם לא מדובר במקרה של רשלנות.

הייתי ממליצה לך לבקש העתק מתיקו הרפואי של אביך בבית האבות, ולתאם פגישה עם עורך דין העוסק ברשלנות רפואית על מנת להעריך את סיכויי התביעה. לאחר עיון בתיעוד ניתן יהיה לראות כיצד להתקדם.

בהצלחה,

עורכת דין ד"ר (לרפואה) שלהב קמחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו