מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שן נשברה ע"י אבן שהייתה בשקית כוסמתמיכל21/01/2009
שלום רב , בשקית כוסמת שקניתי הייתה אבן קטנה. על גבי האריזה אין כל אזהרה לבדוק האם יש אבנים קטנות ו/או שאר גופים זרים. הכוסמת נשטפה ובושלה עפ"י ההוראות הכתובות על גבי האריזה. תוך כדי אכילה של הכוסמת ננעצה אבן זו באחת מהשיניים הקידמיות שבפי וגרמה לשבירתה. כתוצאה מכך נאלצתי לפנות מיידית לטיפול עזרה ראשונה ולעבור טיפול שורש + כתר בשן קידמית. מדובר בטיפול ממושך, כואב ויקר ,שלא לדבר על עוגמת הנפש כתוצאה מהפגיעה האסטתית. מאז המקרה שארע לפני חודש וחצי, אני עדיין בתהליך של שיקום השן שנפגעה. ברצוני להדגיש כי אני מקיימת בקביעות בדיקות שיניים פעם בחצי שנה, וכי יש לי צילומים המעידים על תקינות השן לפני המקרה. כשפניתי לחברת "תומר שיווק מזון כפר המכבי", החברה שמייצרת ומשווקת את הכוסמת וספרתי להם את המקרה, הם שלחו לי בתגובה שיק ע"ס 25 ש"ח כפיצוי. אשמח אם תייעצו לי אילו צעדים עלי לנקוט. תודה רבה, מיכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שן נשברה ע"י אבן שהייתה בשקית כוסמת
עו``ד בועז אלקלעי21/01/2009אם נוכיח כי הפגימה שאירעה לך מקורה באבן בשקית הכוסמת, הינך זכאית לפיצוי בגין כל הנזקים שנגרמו ויגרמו לך לרבות טיפולי שיניים.
זאת עושים באמצעות הגשת תביעה לבית המשפט בצירוף חוות דעת רפואית בתחום השיניים שתקבע את הנזק והטיפולים האורטודנטים הנדרשים.
המחלוקת הקשה בינך לבין היצרנית תהא בשאלה האם האבן שנמצאה באוכל הינה כזו שהושמה בשקית ברשלנות היצרנית או שהאבן הגיעה ממקור אחר.
אם את יכולה להוכיח עובדה זו, מצבך המשפטי טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשן שנשברה
מיכל21/01/2009תודה רבה על ההתייחסות. השן נשברה מאבן שהייתה בכוסמת. אבל, איך אוכל להוכיח כי האבן הייתה בשקית הכוסמת ולא "צנחה" מהשמיים לתוך סיר הבישול ? מדובר במילה שלי (או של העו"ד שלי)נגד מילה שלהם. האם יש טעם ללכת לבית המשפט עם הצדק והאמת שלי או שבהיעדר יכולת ההוכחה אין לי סיכוי ? ושוב, תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשן שנשברה
עו``ד בועז אלקלעי21/01/2009בו נניח ואופן הכנת התבשיל היה לקחת את הכוסמת לשים בסיר, המקום המטבח הפרטי שלך, מהסיר הונח האוכל בצלחת ובו נניח והיו איתך חברים או בני משפחה וכו' והינה הוכחת את התביעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשן שבורה
מיכל11/02/2009אני מטופלת בקופ"ח מכבי והם טוענים שאני יכולה לצלם את התיק הרפואי שלי בו יש תיעוד של הטיפולים בשן השבורה , אבל לטענתם הם לא נותנים חוות דעת רפואית. האם לדעתך די בצילום התיק הרפואי + צילום מלפני שנה של השן השבורה המעיד שהשן הייתה תקינה לחלוטין, או שרצוי לפנות לרופא שיניים אחר על מנת לקבל חוות דעת מסודרת? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשן שבורה
עו``ד בועז אלקלעי11/02/2009לצורך הגשת תביעה והוכחת נזק בשיניים , הינך נדרשת להגיש חוות דעת מסודרת.
מיכל15/02/2009שלום ותודה רבה על ההתייחסות למקרה שלי. בהמשך לתשובתך, האם אתה יכול להמליץ לי על רופא שיניים שנותן חוות דעת רפואית - משפטית מאיזור חיפה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יכול להמליץ על מומחה מאזור ת"א
עו``ד בועז אלקלעי15/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)