רשלנות בזריקת וולטרן???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רשלנות בזריקת וולטרן???
    תמי
    26/01/2009

לפני כחודש וחצי הוזרקה לי זריקת וולטרן בישבני (באחת ממחלקות אישפוז בי"ח), מאז אותו יום ועד ימים אלו וממשיך להיות לי רדום האיזור של הגב התחתון בצד הזריקה וכל האגן הימני (בצד הזריקה) כלפי מטה, זמן רב שאני פונה לרופאי משפחה ורופא נוירולוג וכולם אומרים לי לחכות שאולי זה יעבור ואולי "רק" פגעו לי בעצב של העור ולכן אין לי תחושה באיזורים הנ"ל, לטענתם במידה ואכן ניגרם נזק בעצב אין מה לעשות כדי לתקן את זה. שאלותי הן: האם אכן לא ניתן לעשות דבר כדי לתקן נזק זה שניגרם לי? האם יש לי סיכוי בתביעה בגין רשלנות רפואית? ואולי תוכלו לענות לי גם- מה לעשות בינתיים ובכלל??? אודה לכם מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רשלנות בזריקת וולטרן???

הוספת תגובה

• תמי שלום

ד``ר שלהב קמחי, עו``ד
    26/01/2009

תמי שלום,

התלונות שאת מתארת יכולות להתאים אכן לפגיעה עצבית כתוצאה מהזריקה. בשלב זה הייתי ממליצה לך להמשיך את המעקב הרפואי ולקוות כי אכן התופעות יחלפו.

אם בעוד מספר חודשים (3-4) עדיין תסבלי מאותן תחושות, אמליץ לך לבקש מהמוסד הרפואי בו טופלת העתק של תיקך הרפואי ולפנות לעורך דין העוסק ברשלנות רפואית על מנת להעריך את סיכויי תביעתך.

בברכת בריאות שלמה,

עו"ד ד"ר (לרפואה) שלהב קמחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו