מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזכות לקבל מידע מתיק החולה.מעיין15/02/2009
בוקר טוב,ושלום רב, ברצוני לדעת האם מוסד רפואי כל שהוא חייב לתת לי אישור מהתיק הרפואי במידה ואני מבקשת? מוסד אחר ביקש ממני אישור,וקשביקשתי מהמוסד שאני נימצאת בו אישור (גם אמרתי למי האישור למדוע) לא הסכימו לתת לי את האישור,אפילו שהצעתי לחתום על וויתור סודיות. פשוט אמרו לי אנחנו לא נותנים שום אישור או מידע,שהמוסד ישלח לנו בקשה לאישור ואז הוא יקבל. ואם המוסד לא רוצה לשלוח בקשה לאישור? או אם אני מבקשת את האישור מהתיק הרפואי שלי,האם הם חייבים לתת לי את האישור שביקשתי? האם מה שהם עושים זאת לא עברה על חוק זכויות החולה? אודה לכם אם תענו לפניתי בנושא. מעיין ארז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכות לקבל מידע
עו``ד בועז אלקלעי15/02/2009כל עוד לא מדובר בנושאים פסיכיאטריים, הרי שאת זכאית לעיין בתיקך הרפואי ואף לצלמו.
מוסדות מסויימים הפועלים לפי "תבניות" מבקשים פעמים רבות פנייה של עו"ד בצירוף כתב ויתור על סודיות רפואית, אך את חייבת להפנות את תשומת ליבם לזכויותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)