מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוות דעת מומחהדבורה10/03/2009
מחפשת רופא עיניים מומחה לחוות דעת מקיפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוות דעת מומחה עיניים
עו``ד בועז אלקלעי10/03/2009בכדי לאתר מומחה רפואי טוב יש צורך לאבחן את הבעיה, כי קיימים מומחים רפואיים שונים גם בתחום העיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך הבקשה
דבורה11/03/2009כיצד אני יכולה לאתר רופא מומחה שיכול לקבוע חוות דעת מפורשת ונכונה על מנת לקבוע רשלנות. כבר כתבו לי חוות דעת רשלנית ולא מעמיקה שאפילו השופטת לא הבינה מה כתוב שם. בעלי עבר ארוע מוחי וכתוצאה מכך נפגעה עינו השמאלית. הוא התעוור עקב קריש דם שפע לו בעין. היינו בבית החולים פחות מ- 85 דקות. האם אתה יכול לעזור לי למצוא רופא ישר שיהיה עוגן ולא יקח מאיתנו הון עתק ולאחר מכן יתנער מאיתנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דבורה
עו``ד בועז אלקלעי13/03/2009ממה שאני מבין, הינך מצויה בתוך הליך משפטי. אם כבר ניתנו חוות הדעת מטעם הצדדים ואולי אפילו מטעם בית המשפט, הרי שיקשה עליך להגיש חוות דעת נוספת לבית המשפט. אני ממליץ לך להתייעץ ע םעורך דינך בעניין זה וזאת בטרם הוצאת סכום כסף גדול ונוסף עבור חוות דעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוות דעת מומחה
דבורה10/03/2009מאתרת רופא מומחה לרשלנות רפואית כתוצאה מארוע מוחי אשר גרם לעוורון בעין עקב פגיעת קריש דם בעצב העין השמאלית. החולה הגיע לביה"ח תוך 85 דקות ולא נעשה דבר. הרופא אינו יכול להיות עובד של ביה"ח רמב"ם, רוטשילד, מכבי ועירית חיפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראי תשובתי לעיל
עו``ד בועז אלקלעי13/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)