האם רשלנות רפואית?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם רשלנות רפואית?
    רנטו
    10/03/2009

בשנת 2007 עברתי פציעה של קרסול כף הרגל שבר תלת פטישוני נותחתי לקיבוע על ידי פלטינה ןברגים ניתוח קשה לחיבור כף הרגל תןך פחות מ12 שעות במחלקה נשלחה פיזוטרפסטית אלי לעשות פיזוטרפיה אני לא האמנתי היא טענה שהרופאים שלחו אותה וככה זה הפזוטרפסטית סובבה לי את הרגל והתנהגה די קשה למרות שפחות מיממה יצאתי מחדר ניתוח התברר לי בדעבד שזה טעות נוצר לי אחרי שבועיים דלקת וזהום ונותחתי שנית להוציא את הפלטינות והברגים ונשארתי ללא חיבור יותר משנה וחצי כולל כאבים וסבל פלוס פגיעה בעצב הרגל רק מחמירה האם זה רשלנות? בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם רשלנות רפואית?

הוספת תגובה

• רשלנות רפואית?

עו``ד בועז אלקלעי
    10/03/2009

רנטו שלום !

אינני רופא ועל כן אנני יודע אם בנסיבות המתוארות יש בהתנהגות הפיזיוטרפיסיטית משום רשלנות, אך להערכתי ביצוע פיזיוטרפיה לאחר הניתוח לא מקימה רשלנות.

בכדי להיות בטוח כי קיימת רשלנות עלינו להפנות את החומר הרפואי למומחה אטורטופדיה כירורגית ולבחון את התנהלות הצוות הרפואי והפיזיוטרפיסיטית וכך נוכל לקבוע אם קיימת רשלנות ומה הנזק שנגרם לך כתוצאה מאותה רשלנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו