מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם רשלנות רפואית?רנטו10/03/2009
בשנת 2007 עברתי פציעה של קרסול כף הרגל שבר תלת פטישוני נותחתי לקיבוע על ידי פלטינה ןברגים ניתוח קשה לחיבור כף הרגל תןך פחות מ12 שעות במחלקה נשלחה פיזוטרפסטית אלי לעשות פיזוטרפיה אני לא האמנתי היא טענה שהרופאים שלחו אותה וככה זה הפזוטרפסטית סובבה לי את הרגל והתנהגה די קשה למרות שפחות מיממה יצאתי מחדר ניתוח התברר לי בדעבד שזה טעות נוצר לי אחרי שבועיים דלקת וזהום ונותחתי שנית להוציא את הפלטינות והברגים ונשארתי ללא חיבור יותר משנה וחצי כולל כאבים וסבל פלוס פגיעה בעצב הרגל רק מחמירה האם זה רשלנות? בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רשלנות רפואית?
עו``ד בועז אלקלעי10/03/2009רנטו שלום !
אינני רופא ועל כן אנני יודע אם בנסיבות המתוארות יש בהתנהגות הפיזיוטרפיסיטית משום רשלנות, אך להערכתי ביצוע פיזיוטרפיה לאחר הניתוח לא מקימה רשלנות.
בכדי להיות בטוח כי קיימת רשלנות עלינו להפנות את החומר הרפואי למומחה אטורטופדיה כירורגית ולבחון את התנהלות הצוות הרפואי והפיזיוטרפיסיטית וכך נוכל לקבוע אם קיימת רשלנות ומה הנזק שנגרם לך כתוצאה מאותה רשלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)