מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיסטולהאלונה07/08/2007
לפני 9 חודשים ילדתי בלידת ואקום. לאחר הלידה אובחן קרע דרגה 4. לאחר 6 חודשים פניתי לפרוקטולוג ואובחן כי יש לי פיסטולה, דבר המחייב ניתוח ובלידות הבאות לא אוכל ללדת לידה רגילה אלא רק בניתוח קיסרי.
רציתי לדעת האם יש לי עילה לתביעה. ראוי לציין כי בחדר הלידה לאחר הלידה הוזמן כירורג לתפור את הקרע שנוצר, וייתכן או שלא זיהה פיסולה (קרע בין הנרתיק לרקטום) או לא תפר כראוי.
אשמח לקבל תשובה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסטולה
עו``ד בועז אלקלעי08/08/2007אלונה שלום !
כמשפטן ועו"ד בטרם תינתן תשובה חד משמעית, עלי לבחון את החומר הרפואי והתיעוד מחדר הלידה ביחס לתלונותייך.
מומחה בתחום יוכל ליתן חוות דעתו בדבר הקשר הסיבתי בין לידת הואקום והקרע לבין הפיסטולה וכן הוא יוכל להעריך מה יהיו ההשלכות הרפואיות של הפיסטולה.
מידה וקיים אותו קשר סיבתי קיימת עילת תביעה ויש מקום להגיש תביעה כנגד המוסד הרפואי ו/או הרופאים המטפלים ורצוי לעשות כן סמוך ככל האפשר למועד הניתוח.
בועז אלקלעי, עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיסטולה- רחלי - תגובה לאלונה
רחלי31/10/2007שלום אלונה
שמי רחלי -גם אני עברתי אירוע דומה:לפני שנה עברתי לידת ואקום שהסתיימה עם קרע בדרגה 3 , רציתי לדעת אם אפשר ליצור איתך קשר טלפוני ולדעת יותר פרטים על המקרה שלך ומה עשית בנידון?
אם תוכלי ליצור עמי קשר אני בטל' 0547647553* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)