פיסטולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיסטולה
    אלונה
    07/08/2007

לפני 9 חודשים ילדתי בלידת ואקום. לאחר הלידה אובחן קרע דרגה 4. לאחר 6 חודשים פניתי לפרוקטולוג ואובחן כי יש לי פיסטולה, דבר המחייב ניתוח ובלידות הבאות לא אוכל ללדת לידה רגילה אלא רק בניתוח קיסרי.

רציתי לדעת האם יש לי עילה לתביעה. ראוי לציין כי בחדר הלידה לאחר הלידה הוזמן כירורג לתפור את הקרע שנוצר, וייתכן או שלא זיהה פיסולה (קרע בין הנרתיק לרקטום) או לא תפר כראוי.
    אשמח לקבל תשובה.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיסטולה

הוספת תגובה

• פיסטולה

עו``ד בועז אלקלעי
    08/08/2007

אלונה שלום !

כמשפטן ועו"ד בטרם תינתן תשובה חד משמעית, עלי לבחון את החומר הרפואי והתיעוד מחדר הלידה ביחס לתלונותייך.

מומחה בתחום יוכל ליתן חוות דעתו בדבר הקשר הסיבתי בין לידת הואקום והקרע לבין הפיסטולה וכן הוא יוכל להעריך מה יהיו ההשלכות הרפואיות של הפיסטולה.

מידה וקיים אותו קשר סיבתי קיימת עילת תביעה ויש מקום להגיש תביעה כנגד המוסד הרפואי ו/או הרופאים המטפלים ורצוי לעשות כן סמוך ככל האפשר למועד הניתוח.

בועז אלקלעי, עו"ד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיסטולה- רחלי - תגובה לאלונה

רחלי
    31/10/2007

שלום אלונה
    שמי רחלי -גם אני עברתי אירוע דומה:לפני שנה עברתי לידת ואקום שהסתיימה עם קרע בדרגה 3 , רציתי לדעת אם אפשר ליצור איתך קשר טלפוני ולדעת יותר פרטים על המקרה שלך ומה עשית בנידון?
    אם תוכלי ליצור עמי קשר אני בטל' 0547647553

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו