מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רשלנות בלידהשיר-רז30/03/2009
שלום לכם לפניי כ5 חודשים ילדתי לידה שנייה בסורוקה אחריי לידה ראשונה קיסרית נאמר לי שהעובר שוקל 3700 וכולם שכנעו אותי ללדת רגיל לאחר 11 שעות בחדר לידה שהתינוק לא יצא הוציאו אותו בוואקום ובסוף התברר שהוא שוקל 4348 קילו לאחר מכן השליה לא יצאה והרופא הוציא אותה בכוח ביד וקרע 2 כליי דם מתחת לצוואר הרחם כתוצאה מכך היה לי אירוע קשה שלDIC דימומים רבים הייתי במצב אנוש פתחו את הבטן ותפרו את כליי הדם שניקרעו וגם נוצרו לי קרעים למטה בדרגה 4 לאחר מכן הרדימו והנשימו אותי והועברתי לטיפול נימרץ האים הערכת המשקל זו רשלנות? האם מה שהרופא חסר האחריות עשה זו רשלנות? היום יש לי נזקים נפשיים קשים וחוסר שליטה על הסוגרים האים יש פה עילה לתביעה?? נ.ב כשהוריי שאלו את הפרופסור הבכיר אייך יכול להיות שהילדה נכנסה ללידה ויצאה חצי מתה התשובה היתה תאונות קוראות . תודה מרואש שיר-רז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיר-רז שלום
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד31/03/2009שיר-רז שלום,
על פניו נראה כי אירוע הלידה הטראומטית שחווית מחייב בירור נוסף לבדיקת השאלה האם מדובר ברשלנות רפואית או לא. הייתי ממליצה לך לבקש העתק של תיק הלידה מבית החולים סורוקה, ולפנות לעורך דין העוסק ברשלנות רפואית על מנת לבחון את התנהלות הצוות הרפואי ולגבש הערכה ראשונית האם היה מדובר במקרה של רשלנות רפואית, ומהו הנזק שנותר לך בגינו.
בברכה,
ד"ר (לרפואה) שלהב קמחי, עורכת דין
מתמחה בתביעות בגין רשלנות רפואית ונזקי גוף
טל' 03-9229404* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)