רשלנות בלידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רשלנות בלידה
    שיר-רז
    30/03/2009

שלום לכם לפניי כ5 חודשים ילדתי לידה שנייה בסורוקה אחריי לידה ראשונה קיסרית נאמר לי שהעובר שוקל 3700 וכולם שכנעו אותי ללדת רגיל לאחר 11 שעות בחדר לידה שהתינוק לא יצא הוציאו אותו בוואקום ובסוף התברר שהוא שוקל 4348 קילו לאחר מכן השליה לא יצאה והרופא הוציא אותה בכוח ביד וקרע 2 כליי דם מתחת לצוואר הרחם כתוצאה מכך היה לי אירוע קשה שלDIC דימומים רבים הייתי במצב אנוש פתחו את הבטן ותפרו את כליי הדם שניקרעו וגם נוצרו לי קרעים למטה בדרגה 4 לאחר מכן הרדימו והנשימו אותי והועברתי לטיפול נימרץ האים הערכת המשקל זו רשלנות? האם מה שהרופא חסר האחריות עשה זו רשלנות? היום יש לי נזקים נפשיים קשים וחוסר שליטה על הסוגרים האים יש פה עילה לתביעה?? נ.ב כשהוריי שאלו את הפרופסור הבכיר אייך יכול להיות שהילדה נכנסה ללידה ויצאה חצי מתה התשובה היתה תאונות קוראות . תודה מרואש שיר-רז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רשלנות בלידה

הוספת תגובה

• שיר-רז שלום

ד``ר שלהב קמחי, עו``ד
    31/03/2009

שיר-רז שלום,

על פניו נראה כי אירוע הלידה הטראומטית שחווית מחייב בירור נוסף לבדיקת השאלה האם מדובר ברשלנות רפואית או לא. הייתי ממליצה לך לבקש העתק של תיק הלידה מבית החולים סורוקה, ולפנות לעורך דין העוסק ברשלנות רפואית על מנת לבחון את התנהלות הצוות הרפואי ולגבש הערכה ראשונית האם היה מדובר במקרה של רשלנות רפואית, ומהו הנזק שנותר לך בגינו.

בברכה,

ד"ר (לרפואה) שלהב קמחי, עורכת דין
    מתמחה בתביעות בגין רשלנות רפואית ונזקי גוף
    טל' 03-9229404

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו