מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רשלנות רפואיתשגיא31/03/2009
לפני חודשיים הייתי אצל רופאת משפחה לקראת מיונים לצבא ליחידה מובחרת.. היא פתאום מצאה לי רשרוש בלב! זה היה נשמע לי מוזר כי עד עכשיולא מצאו לי והיא שלחה אותי לבדיקות אקו-לב..
בבדיקות אקו לב הרופא בדק אותי ואמר לי שיש לי 2 בעיות בלב וזה היה לי מוזר.. הוא אמר לי להפסיק עם ספפורט תחרותי ופעילות אנ-אירובית! אני עזבתי את הארגוף ואת החדר כושר בגללו..
בנוסף לכך, הוא נתן לי כדורים רפאפן על בסיס קבוע כל יומ יום-יומי.
היום אחרי חודשיים הלכתי לפרופסור לב-קרדיולוג- והוא בדק אותי בתור חוות דעת שנייה מכיוון שהראשון היה לא ברור וזה היה נשמע לי מוזר כי אני ילד שעוסק הרבה בספורט הרבה ריצות רקדתי פעם (אני יכול להגיד שבגללו גם הפסקתי לרקוד אחרי 5 שנים שרקדתי) והפסקתי עם הספורט עם רוב הספורט בגללו..
השאלה שלי היא האם אני יכול לתבוע אותו על רשלנות רפואית??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שגיא שלום
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד31/03/2009שגיא שלום,
על מנת להגיש תביעה ברשלנות רפואית יש להוכיח גם התרשלות, דהיינו חריגה מסטנדרט הטיפול הסביר, וגם נזק שנגרם כתוצאה מכך.
לא ברור מה הנזק שנגרם לך כתוצאה מהאיחור באיבחון, גם אם היה כזה. אם לא נגרם נזק כזה, הרי שאין מקום להגשת תביעה.
בברכה,
ד"ר (לרפואה) שלהב קמחי, עורכת דין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש הוכחות ויש נזקים..
שגיא31/03/2009ההוכחות זה דף שהוא כתב לי את הבעיות שהוא מצא אצלי כביכול..
והנזקים הם בכמה תחומים.. קודם כל לא הלכתי לבדיקות הרפואיות של אחת היחידות המובחרות בצה"ל וויתרתי על זה כי חשבתי שרפואית אני לא יכול..
דבר שני זה העוגמת נפש..
דבר שלישי זה שהפסקתי כביכוול בגלל זה לא ממש לרקוד אחורי 5 שנים
הפסקתי ללכת לחדר כושר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשגיא שלום
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד04/04/2009הבנתי מתשובתך כי בדיעבד התברר כי האבחנה כאילו הנך סובל ממום מלבך התבררה כמוטעית.
יש לברר אם כך על סמך מה היא נקבעה מלכתחילה, והאם האבחון המוטעה היה רשלני.
על מנת לברר האם יש מקום להגיש תביעה הייתי ממליצה לך לבקש העתק של תיקך הרפואי, ולפנות אל עו"ד העוסק ברשלנות רפואית על מנת להעריך את סיכויי התביעה, ואת שוויה, בהתחשב בנזק שנגרם לך לטענתך.
בברכה,
ד"ר (לרפואה) שלהב קמחי, עורכת דין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)