מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אירוע מוחי עקב רשלנות רפואיתj.l04/04/2009
עקב זה שבלידה לא העריכו את המשקל שלי נכון ובמקום לידה קיסרית עשו לי רגילה, היה לי חוסר חמצן ובעקבות כך אירוע מוחי.
עכשיו אני בת 18 ויש לי שיתוק קל בצד הימין של הגוף, מטלות יומיומיות כמו ניקוי\בישול אני לא יכולה לבצע ובעקבות כך גם קיבלתי פטור מהצבא.
יש לי פה את מי לתבוע? או לבקש אחוזי נכות? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד04/04/2009שלום רב,
אם הנך סובלת משיתוק מוחין, הרי שאחת הסיבות האפשריות לכך הינה רשלנות בניהול הלידה.
מסיפורך עולה כי בהחלט יתכן שזה היה המצב בלידתך.
מנסיוני כעורכת דין המטפלת בתביעות בגין רשלנות בלידה, הרי שחלק גדול מהתביעות המוגשות ומתקבלות הינו בשל החלטה מוטעית של הרופאים שלא לבצע ניתוח קיסרי כאשר היה צורך ואפילו הכרח לסיים כך את הלידה, ועקב החלטה מוטעית זו נגרם נזק לילוד. בהחלט יתכן שכך היה גם במקרה שלך.
מאחר והנך כבר בת 18, והזמן אינו פועל לטובתך (גם אם התביעה תתיישן בהגיעך לגיל 25), אני מציעה לך לפנות בהקדם לעורך דין העוסק ברשלנות רפואית על מנת להעריך את סיכויי התביעה.
בברכה,
ד"ר (לרפואה) שלהב קמחי, עורכת דין
מתמחה בתביעות בגין רשלנות רפואית
טל' 03-9229404* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)