חובת ההוכחה ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חובת ההוכחה ?
    גיורא
    12/04/2009

שלום רב ד"ר !

לפני מספר שנים קיבלתי טיפול תרופתי שגרם לי לנזק לאשכים, אני מסיק זאת מכך שמאז תום הטיפול אין לי כמעט יותר ליבידו, ישנה ירידה מתמשכת במסת הגוף שלי ומאידך עליה באחוזי השומן ולאחרונה אף גילו לי אוסטואפניה מתקדמת (אזכיר שאני רק בן 33 ועד אז הייתי בריא לחלוטין) הבעייה היא שטרם תחילת הטיפול שלגביו לא קיבלתי שום הסבר לא נלקחה בדיקת דם מקדימה אשר תראה לי מה ה base line של רמת הטסטטוסטרון שלי. כל שאני יודע הוא שמאז תום הטיפול הרמה של הטסטוסטרון שלי תמיד בחלק התחתון של הנורמה או מתחתיו. האם יש טעם בכלל לגשת לתביעה כאשר אין לי תוצאות בדיקות שם שנלקחו טרם תחילת הטיפול ואשר יכולים להוות ראיה לכך שרמת הטסטוסטרון שלי לפני כן הייתה גבוהה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חובת ההוכחה ?

הוספת תגובה

• גיורא שלום

ד``ר שלהב קמחי, עו``ד
    12/04/2009

גיורא שלום,

על מנת לקבוע האם היתה רשלנות או לא בעניינך הייתי ממליצה לך לבקש העתק של התיק הרפואי מהמוסדות הרפואיים בהם טופלת, ובהמשך לפנות לעו"ד העוסק ברשלנות רפואית על מנת להעריך את סיכויי התביעה. במקרה שלך, כמו ברוב המכריע של תיקי הרשלנות הרפואית, יהיה צורך בחוות דעת מומחה בתחום האורולוגי על מנת לקבוע בין היתר האם היתה חריגה מסטנדרט הטיפול בך.

בברכת חג שמח,

ד"ר (לרפואה) שלהב קמחי, עורכת דין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו