רשלנות....?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רשלנות....?
    לין
    16/04/2009

שלום,
    אני פונה כאן באתר בתקווה שמישהו מוסמך יוכל לתת לי מענה,כי אני כבר לא יודעת מה לעשות...
    היתי מטופלת במרפאת שיניים ששיכת לקופת חולים(לא ארשום את שמה כי לא יודעת אם מותר)לאחר שהבטיח א' עשה ב',הפה שלי עדיין מודבק בדבק זמני משום שלא הסכמתי שידביק את הכתרים המכוערים והלא נוחים בפה שלי,והרופא תמיד היה אומר שבנתיים אלו יחשבו זמניות ואחר כך יסדר את זה...
    כתר אחר נבלע לי,לאחר שהרופא השחיז פעממים את השן שתתאים לכתר ולא את הכתר שיתאים לשן,כאילו זה היה לא בסדר שאני מבקשת כתר שיוזמן מהמעבדב שיתאים לי,הכתר נבלע,ולא קיבלתי אחר במקומו...כשביקשתי מאחראית המרפאה את הכסף של הכתר הנ"ל לאחר שרופא מומחה שלהם בדק אותי ואמר שהשן הזו זקוקה לניתוח חניכיים משום שאף כתר לא יוכל להתלבש עליה כי השן צמודה לחניכיים,ואני שלא מסכימה לעבור ניתוח חניכיים בגלל שהרופא עשה מה שבא לו...עד היום..כבר שלושה חודשים,אפילו קצת יותר שאני מתחננת לכספי...ומבחינת המרפאה...אי אפשר...
    שן אחרת כבר נרקבה לי,לאחר שבאתי כשהיתה זקוקה לסתימה קטנה,הרופא הזניח אותה בכל פעם שבאתי לטיפול היה אומר בפעם אחרת...וכשאמרתי לו שהיא נרקבת אמר שיעשה את הטיפול שצריך,שאקח את כספי מההנהלה ואף אחד לא צריך לדעת...
    הרופא עזב על בעיות נפשיות...וזה מה שאחת המזכירות החדשות פלטה לי כשהראתי לה את הכתרים שלי והיא נדהמה שאת הדבר המכוער הזה לא עשו במרפאה שלה,אחרי שגיליתי לה מי הרופא...פלטה לי...שעזב על בעיות נפשיות ואישיות...
    וזה משאיר אותי עם עבודה לא גמורה,עם כתרים לא יפים,ועם הזנחה של שן אחת שנרקבת עד כדי גועל...
    אני לא יודעת למי אני פונה .....אולי מישהו כאן יוכל לכוון אותי?
    נ"ב:בזמן הטיפולין נכנסתי להריון והפסקתי את הטיפולים בזמן ההריון עד אחרי שילדתי....
    מי כאן יכול להפנות אותי????
    תודה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רשלנות....?

הוספת תגובה

• לין שלום

ד``ר שלהב קמחי, עו``ד
    16/04/2009

לין שלום,

יש מקום לבדוק האם היתה רשלנות בטיפול בך במרפאת השיניים. אני ממליצה לך לבקש העתק מתיקך הרפואי במרפאת השיניים בה טופלת וכן העתק של כל צילומי השיניים שבוצעו לך ולפנות לעורך דין העוסק ברשלנות רפואית על מנת להעריך את סיכויי התביעה.

בהצלחה,

ד"ר שלהב קמחי, עורכת דין
    מתמחה בתביעות בגין רשלנות רפואית ונזקי גוף
    טל' 03-9229404

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו