מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ?לא ממש רשלנות אבל אולי תוכלו לעזורמ.18/04/2009
שלום רב,
לפני מספר שנים בתי בת ה-15 הלכה על דעת עצמה לחדר מיון בשביל בעיה פעוטה וספרה לנו ההורים רק בדיעבד. לאחר זמן מה קבלנו דרישת תשלום ע"ס כ-500 ש"ח. פנינו לקופ"ח ולא הסכימו לתת טופס 17 מכיון שהמצב ממש לא הצדיק פניה למיון. פנינו לבי"ח בטענה שלדעתנו היו צריכים לפנות אלינו כאשר בתנו הגיעה למיון ולידע אותנו היות והיא קטינה. לאחר שיחתנו עם ביה"ח לא שמענו מהם וחשבנו שויתרו על התשלום, אך לפני כשבועיים קיבלנו מכתב מעו"ד עם דרישה לשלם. בתנו טוענת שלא ידעה שצריך לשלם ולא יידעו אותה.
מישהו יכול להגיד האם אנחנו צודקים? כלומר, אם קטין מגיע למיון במצב שאינו צריך טיפול מיידי, האם אין חובה לידע את ההורים ובמידה ולא עשו כך, האם יש להם זכות לדרוש תשלום?
אם אני לא טועה, בהזדמנויות שאני הייתי במיון, נאלצתי לחתום על התחייבות לתשלום, היתכן שלא החתימו את בתי? ואם כן, האם חתימתה מחייבת אותה ו/או אותנו?
אשמח לקבל עצה, או הפנייה לפורום מתאים יותר.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ. שלום
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד18/04/2009שלום רב,
אכן להבנתי את צודקת - מאחר ומדובר בקטינה על ביה"ח היה ליידע אתכם כי היא פנתה לחדר המיון, ולהבנתי מגיע לכם פטור מהתשלום. הייתי ממליצה לך לפנות לאגודה לזכויות החולה העוסקת ומסייעת בסוג זה של פניות לצורך סיוע.
בברכה,
ד"ר (לרפואה) שלהב קמחי, עורכת דין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה.
מ19/04/2009לא ידעתי על קיומם!! פניתי אליהם.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)