עיקרת שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיקרת שיניים
    מירי
    19/08/2007

לפני כמה ימים עברתי עקירה כירורגית , כאשר נכנסתי לרופא הודעתי לו שאני אלרגית לפנצילין,
    עלי לציין שעל גבי התיק הרפואי שלי במרפאת השיניים כתוב ולא בקטן " אלרגיה לפנצילין "
    עברה עקירה קשה מאוד וקיבלתי אנטיביוטיקה לשבוע ימים 1500 מ"ג ליום , מוקסיפן פורטה 500 מ"ג
    כעבור יום וחצי התנפח לי מאוד איזור הניתוח התחלתי להרגיש רע מאוד עם כל מני תופעות לוואי ,
    ניגשתי לאנטיביוטיקה לבדוק מהם תופעות הלוואי שאופיניות לאנטיביוטיקה זו ולתדהמתי הדבר הראשון שנתקלתי בו היה : אין להשתמש אם ישנה רגישות לפנצילין
    צלצלתי מהר למרפאה , ביקשו שאגיע מיד.
    הרופא שעקר את השן היה שם , כמובן מבוהל , אמר בפני ובפני הפקידה , אני מצטטת " אוי אבל ידעתי שהיא רגישה לפנצילין מצטער איך עשיתי טעות כזאת " ונתן לי אנטיביוטיקה אחרת .
    עלי לציין שהמרפאה שייכת לכללית מושלם - סמייל , תודה לאל שכעבור כמה ימים תופעות הלוואי נעלמו ותודה לאל שזה נגמר כך.
    מה עלי לעשות ? אני עדיין לא סיימתי את טיפולי השיניים במרפאה
    האם עלי לתבוע אותם על רשלנות ?
    האם עליהם לפצות אותי באיזו דרך ?
    אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיקרת שיניים

הוספת תגובה

• עקירת שיניים

עו``ד בועז אלקלעי
    20/08/2007

ראשית, באמת תודה לאל כי לא קרה דבר.

שנית, נראה כי הרשלנות הרפואית במקרה זה "זועקת לשמיים" ועל כן קיימת עילת תביעה טובה מאוד.

יחד עם זאת כאשר לקוח פונה אלי בשאלות שכאלה אנו צריכים לבדוק יחדיו, מהו הנזק שנגרם עקב אותה הרשלנות.

אם מדובר בנזק בלתי ממוני בלבד, המכונה "עוגמת נפש" או "כאב וסבל", אני ממליץ לנסות דרכים חלופיות ולאו דווקא "לרוץ" ולהגיש תביעה.

את מציינת בשאלתך כי למעשה לא נגרם נזק קבוע ולכן אולי לא כדאי להגיש תביעה מיד, אלא לנסות להחליף רופא ולקבל מהמרפאה המשך טיפול חינם וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו