השתלת עצם בפה ושתל שן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השתלת עצם בפה ושתל שן
    יעל
    16/06/2009

שלום שלום.

לפני כשלוש שנים מעדתי במקום עבודתי (מסעדה תל אביבית) וקיבלתי מכה חזקה בלסת העליונה. לפני כחודש וחצי , לאחר כאבים עזים ושן קדמית מתנדנדת, החליט רופא השיניים על עקירה של השן והכנסת שתל במקומה.

לפני כמה ימים עשיתי בדיקת CT והתברר שהעצם לא התאחתה וכי בנוסף להשתלת שן אני זקוק להשתלת עצם, פרוצדורה מסובכת, כואבת ובעיקר יקרה.
    לו ידעתי שהשתלת עצם מעורבת בסיפור ייתכן ולא הייתי מסכים לעקירת השן (בגלל המחיר נטו). האם הרופא לא מחוייב להסביר את האפשרות הזו? אני עומד כעת מול שוקת שבורה ומחוייב לשלם את המחיר המטורף כי אחרת אסתובב בלי שן קדמית כל חיי...

לתשובתכם אודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השתלת עצם בפה ושתל שן

הוספת תגובה

• השתלת עצם בפה

עו``ד בועז אלקלעי
    16/06/2009

רופא מחוייב לתת הסברים לפי הערכותיו ובהתאם לפרקטיקה הרפואית המקובלת בתחום. יש לשאול האם הוא יכל בנקודת הזמן שבדק אותך להעריך כי אין מקום לעקירת שן, אלא לפעולה אחרת.

אולי את הפיצוי היקר על הזנק בשן ובלסת, ניתן לקבל דרך תביעה למוסד לביטוח לאומי ו/או כנגד המעביד או הגורם המזיק בגינו מעדת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו