אבחון שגוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבחון שגוי
    מהדי
    23/06/2009

נפצעתי לפני שנה ועשרה חודשים בעבודה ופניתי לקופת חולים שהם הופנו אותי לכל מני אולטראסאוונד רנטגן,באולטראסאוונד הופיע שיש לי כמות גדולה של נוזלים בכתף אז האורטובד אמר לי שיש לך דלקת בכתף ושלח אותי לעשות פיזטראפיה לא יכולתי לעשות פיזטראפיה היה לי קשה מאוד היה לי המון כאבים,אחרי שבועיים של פיזטראפיה שיחררו אותי בחזרה לאורטובד בגלל הכאבים.
    האורטובד הפנה אותה להתייעצות מומחה בבילנסון ואמר לי תקח איתך את הבדיקות,המומחה אמר לי שאין לי משהו ביד ואני מלידה יש לי יתר טווחים ואני צריך להתמודד עם זה לכל החיים,אחרי שנה וחצי של כאבים הדרדר המצ שלי והכתף התחיל לצאת מהמקום לפחות ארבעה פעמים ביום הלכתי לאורטובד אחר ששלח אותי לעשות CT .
    בבדיקה התברר שאין לי יתר טווחים יש בעיות ברקמות יש קרע ביד ועוד 3דברים שלא הבנתי אותם .האם יש עילה לתביעה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבחון שגוי

הוספת תגובה

• אבחון שגוי

ד``ר שלהב קמחי, עו``ד
    23/06/2009

מהדי שלום,

על סמך סיפורך יתכן ויש עילה לתביעה כנגד המעביד ו/או רשלנות רפואית. הייתי ממליצה לך לבקש העתק של תיקך הרפואי מהמוסדות הרפואיים בהם טופלת (הם מחוייבים לתת לך העתק בכפוף לתשלום, וזאת בהתאם לחוק זכויות החולה) ולאחר מכן לקבוע פגישה אצל עורך דין העוסק ברשלנות רפואית ונזקי גוף על מנת לבחון את האפשרות להגשת תביעה בעניינך.

בהצלחה,

ד"ר (לרפואה) שלהב קמחי, עורכת דין
    מתמחה בתביעות בגין רשלנות רפואית ונזקי גוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו