מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבחון שגוימהדי23/06/2009
נפצעתי לפני שנה ועשרה חודשים בעבודה ופניתי לקופת חולים שהם הופנו אותי לכל מני אולטראסאוונד רנטגן,באולטראסאוונד הופיע שיש לי כמות גדולה של נוזלים בכתף אז האורטובד אמר לי שיש לך דלקת בכתף ושלח אותי לעשות פיזטראפיה לא יכולתי לעשות פיזטראפיה היה לי קשה מאוד היה לי המון כאבים,אחרי שבועיים של פיזטראפיה שיחררו אותי בחזרה לאורטובד בגלל הכאבים.
האורטובד הפנה אותה להתייעצות מומחה בבילנסון ואמר לי תקח איתך את הבדיקות,המומחה אמר לי שאין לי משהו ביד ואני מלידה יש לי יתר טווחים ואני צריך להתמודד עם זה לכל החיים,אחרי שנה וחצי של כאבים הדרדר המצ שלי והכתף התחיל לצאת מהמקום לפחות ארבעה פעמים ביום הלכתי לאורטובד אחר ששלח אותי לעשות CT .
בבדיקה התברר שאין לי יתר טווחים יש בעיות ברקמות יש קרע ביד ועוד 3דברים שלא הבנתי אותם .האם יש עילה לתביעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחון שגוי
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד23/06/2009מהדי שלום,
על סמך סיפורך יתכן ויש עילה לתביעה כנגד המעביד ו/או רשלנות רפואית. הייתי ממליצה לך לבקש העתק של תיקך הרפואי מהמוסדות הרפואיים בהם טופלת (הם מחוייבים לתת לך העתק בכפוף לתשלום, וזאת בהתאם לחוק זכויות החולה) ולאחר מכן לקבוע פגישה אצל עורך דין העוסק ברשלנות רפואית ונזקי גוף על מנת לבחון את האפשרות להגשת תביעה בעניינך.
בהצלחה,
ד"ר (לרפואה) שלהב קמחי, עורכת דין
מתמחה בתביעות בגין רשלנות רפואית ונזקי גוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)