אי תחושה בזרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי תחושה בזרת
    מימי
    14/08/2009

הלכתי השנה לרופאת עור עקב שתי יבלות ויראליות בזרת ובקמיצה שבד"כ חוזרת לי כל שנה

היא צרבה לי את היבלות עם חנקן חמצני

משום מה היבלת בזרת כאבה לי יותר בשעת הצריבה ושיצאתי מהרופאה שמתי לב שאני לא חשה את החלק העליון של הזרת מהיבלת ומעלה.

הצריבה נעשתה ביום שלישי והיום כבר יום שישי ואני עדיין לא מרגישה...
    האם זה עילה לרשלנות רפואית? הרי אני כל שנה צורבת את היבלות ומעולם לא קרה שנפגע לי העצב כתוצאה מכך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי תחושה בזרת

הוספת תגובה

• אי תחושה בזרת

עו``ד בועז אלקלעי
    15/08/2009

לפני שאנו בודקים את נושא הרשלנות עליך להיבדק אצל רופא, פעם נוספת, ולבדוק מה מצבך.
    אינני סבור כימדובר בבעיה "עצבית".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך - לגבי המשך הטיפול

מימי
    16/08/2009

האם לחזור לאותה רופאת עור ולהתלונן או ללכת לרופא המשפחה ולהתלונן? או ללכת לרופא עור אחר ולהתלונן?

אני די סבורה שזה כן בעיה בעצב כי שנים שיש לי יבלות ואני צורבת אותם ואף פעם לא קרה לי המקרה הזה שלא הרגשתי חלק מהאצבע כתוצאה מהצריבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ממליץ ללכת לרופא אחר

עו``ד בועז אלקלעי
    17/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו