מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עילה לתביעה?טלי04/09/2007
שנה שעברה בהיותי בחו"ל סבלתי מכאבים נוראיים בשיניים, וכשהגעתי לארץ הלכתי להבדק במרפאת השיניים אליה אני שייכת מקופת החולים. רופאת השיניים גילתה שאני סובלת ממחלת חניכיים בדרגה מתקדמת שהחלה מספר שנים לפני ורק הלכה והחמירה. במידה והייתה מתגלית מוקדם יותר(היה ניתן לעלות על הבעיה כבר מספר שנים מצילום שיניים רגיל) לא הייתי מגיעה למצב חמור שכזה. שילמתי כבר כמה אלפי שקלים על טיפולים שהם רק ההתחלה, ויש עוד ניתוחים שאצטרך לעבור, ובהמשך אף לשלם על השתלות שיניים.
ברשותי צילומי שיניים משנתיים לפני גילוי המחלה והצילום של התיק הרפואי שלי. הראתי את צילומי השיניים למספר רופאים והם אומרים שבוודאות כל רופא שיניים צריך לעלות על המחלה הזו. רופאת השיניים שאצלה טופלתי בעבר לא התריעה בפניי על שום מחלה ונתנה לי טיפול לניקוי אבנית.
רציתי לדעת האם יש עילה לתביעה או שכדאי פשוט לוותר..
תודה, טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיניים
עו``ד בועז אלקלעי04/09/2007קודם כל אסור לוותר...
אם בצלומים אותם ביצעת ניתן היה לאתר את הבעיה הרפואית, אך עקב הטיפול הרשלני נגרמה לך הבעיה או החמירה, מדובר כאן ללא ספק ברשלנות רפואית.
רופא מומחה יוכל ליתן חוות דעת על הרשלנות וכן על הנזק הרפואי שנגרם לך.
אני ממליץ לך לעשות זאת בעזרת עורך דין מנוסה הבקיא בתחום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)