עילה לתביעה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עילה לתביעה?
    טלי
    04/09/2007

שנה שעברה בהיותי בחו"ל סבלתי מכאבים נוראיים בשיניים, וכשהגעתי לארץ הלכתי להבדק במרפאת השיניים אליה אני שייכת מקופת החולים. רופאת השיניים גילתה שאני סובלת ממחלת חניכיים בדרגה מתקדמת שהחלה מספר שנים לפני ורק הלכה והחמירה. במידה והייתה מתגלית מוקדם יותר(היה ניתן לעלות על הבעיה כבר מספר שנים מצילום שיניים רגיל) לא הייתי מגיעה למצב חמור שכזה. שילמתי כבר כמה אלפי שקלים על טיפולים שהם רק ההתחלה, ויש עוד ניתוחים שאצטרך לעבור, ובהמשך אף לשלם על השתלות שיניים.

ברשותי צילומי שיניים משנתיים לפני גילוי המחלה והצילום של התיק הרפואי שלי. הראתי את צילומי השיניים למספר רופאים והם אומרים שבוודאות כל רופא שיניים צריך לעלות על המחלה הזו. רופאת השיניים שאצלה טופלתי בעבר לא התריעה בפניי על שום מחלה ונתנה לי טיפול לניקוי אבנית.

רציתי לדעת האם יש עילה לתביעה או שכדאי פשוט לוותר..

תודה, טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עילה לתביעה?

הוספת תגובה

• שיניים

עו``ד בועז אלקלעי
    04/09/2007

קודם כל אסור לוותר...

אם בצלומים אותם ביצעת ניתן היה לאתר את הבעיה הרפואית, אך עקב הטיפול הרשלני נגרמה לך הבעיה או החמירה, מדובר כאן ללא ספק ברשלנות רפואית.

רופא מומחה יוכל ליתן חוות דעת על הרשלנות וכן על הנזק הרפואי שנגרם לך.
    אני ממליץ לך לעשות זאת בעזרת עורך דין מנוסה הבקיא בתחום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו