בקע בטן בעקבות ניתוח קיסרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקע בטן בעקבות ניתוח קיסרי
    שרון
    10/09/2009

שלום רב! לפני כ-9 חוד' ילדתי את בני השלישי בניתוח קיסרי, ידוע לי כי במהלך הניתוח היה נוכח רופא בכיר ורופא מתמחה שביצע את התפירה בפועל, כעבור 9 חודשים אובחן ע"י כירורג שיש לי בקע ענק בבטן ובפירוש נאמר לי שככל הנראה זה קרה מיידית לאחר הניתוח הקיסרי, ככשאלתי מה הסיבה נאמר לי "יתכן שטכנית לא תפרו אותך כמו שצריך ..." וזה נאמר גם בבדיקה נוספת של רופא בכיר בבי"ח הדסה. הבקע היה כ"כ גדול שהאיברים הפנימיים החלו לצאת החוצה וכמובן עברתי ניתוח קשה עם צלקת מאד גדולה פיזית ונפשית, התאוששות ארוכה וכאבים בלתי נסבלים, האם יש כאן עילה לתביעה? יש לציין כי גם לידתי הראשונה נעשתה בקיסרי ועבר בשלום. מה גם שנבדקתי חודשיים אחרי הלידה אצל גניקולוג+אולטראסאונד ונאמר לי שהכל בסדר? אני זועמת ופגועה נעצם המחשבה שגם הניתוח לא נעשה כפי שצריך וגם באולטראסאונד לא ראו את זה כעבור חודשיים, האם יש לי עילה לתביעה, אם כן מה התהליך? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בקע בטן בעקבות ניתוח קיסרי

עו``ד בועז אלקלעי
    13/09/2009

שלום שרון. אין ספק באשר לכאבים ולעוגמת הנפש שנגרמה לך עקב הבעיה הרפואית. אך יחד עם זאת עליך לבחון שני דברים האחד האם קיימת כאן רשלנות רפואית. אנו עושים זאת באמצעות פנייה למומחה רפואי מתאים אשר עורך חוות דעת בהסתמך על המסמכים הרפואים והפירוט העובדתי המובא על ידך. שניתאנו מעריכים האם "כלכלי" להגיש תביעה שכזו, משמע יש לבחון מה שיעור הנזק שנגרם לך. אם מדובר בנזק של מה בכך (מעבר לכאב וסבל...) אז עדיף לפעמים שלא להגיש תביעה, מאחר וניהול תיק מהסוג הזה עולה כסף רב ואנו לא רוצים שהעלויות יעלו על ההכנסות....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו