מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דר עוד שלום רב.מירי27/10/2009
לפי דברייך אם הרופא המטפל לא מסר לי מידע על אודות הממצא שהיה, אני חוזרת ואומרת ומדגישה בבירור שלא נמסר לי שום מידע על הממצא שנקרא טרום סרטן.למרות שבבדיקת פאפ היה תקין , "לכאורה" ובאותו דף למטה הוא כותב מעקב cin 2 מצב טרום סרטן מתקדם שלימים אני יבין מהו ממצא זה. לאחר תקופת מה התגלה אצלי סרטן בצוואר הרחם, עברתי ניתוח מאוד גדול +הקרנות. מיותר לספר מה הרגשתי דווקא לאור ההחמצה הנוראית שלא ידעתי מעולם שלי היה ממצא שנקרא טרום סרטן. ברור לי שהייתי בוחרת בכל דרך אפשרית למנוע התפתחות לסרטן שכמעט עלה לי בחיי. ועוד יותר גרועה ההרגשה והמחשבה שנמנעה ממני הזכות הלגטימית לדעת , ולקחת אחריות על גופי ולבחור באלטרנטיבות אחרות למנוע את התפתחות הסרטן. נמנע ממני לקבל חוות דעת אחרת ונמנע ממני לגשת למרפאות צוואר הרחם אשר קיימות בבתי חולים. ונמנעה ממני הזכות לקבל החלטות בנוגע לגופי וטיפול מונע בהווה ובעתיד, אין לי מנוח לא ביום ולא בלילה אין לי יכולת להתמודד עם ההחמצה הנוראית , קשה לי מאוד המחשבה שלו הייתי יודעת בוודאי לא הייתי בקטגוריה של חולה אונקולוגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירי שלום
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד27/10/2009מירי שלום,
ראשית לבי לבי עמך. מדבריך אכן נשמע כי על פניו ההתנהלות של הצוות הרפואי לא היתה תקינה, ויש מקום לבדוק את המקרה יותר לעומק. הייתי מציעה לך לבקש העתק של תיקך הרפואי מהמוסדות הרפואיים בהם טופלת (את זכאית לך מכוח חוק זכויות החולה), ולפנות לעורך דין המתמחה בתביעות בגין רשלנות רפואית.
בברכה,
עורכת דין ד"ר שלהב קמחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)