עקירת שיניים בטעות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקירת שיניים בטעות
    ליאת
    11/11/2009

לפני כ 4 שנים הייתי צריכה לעקור 4 שיניים לצורך טיפול אורטודונטי.
    במהלך עקירת שן 44 עקרו לי גם את השן הסמוכה אליה- שן 45.
    השתילו לי את השן שוב, קיבעו אותה בעזרת קיבוע, תפרים, טיפולי שורש, צילומים, אנטיביוטיקה, משכחי כאבים, הטיפול האורטודנטי התעכב, ומשך הטיפול עצמו גם.
    הוחלט לאחר שנה, לא לגעת בשן ולא להפעיל עליה כוחות. שן זו שקעה כתוצאה מהפעלת כוחות בטיפול ליישור השיניים.
    העקירה בטעות נגרמה בבי"ח רמב"ם. האם אני רשאית לתבוע? את מי? את הרופא? או את הבי"ח?
    באופו עצמאי? עם עו"ד?
    פניתי לכמה עו"ד- רשלנות רפואית, והם אמרו לי שהם לא יטפלו בזה כי לא משתלם להם כלכלית.
    לי נגרמה עוגמת נפש ענקית. עד היום אני לא אשכח את הכאב, וכשכל שיניי מיושרות ורק זו עקומה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקירת שיניים בטעות

הוספת תגובה

• ליאת שלום

ד``ר שלהב קמחי, עו``ד
    12/11/2009

עקירה של השן הלא נכונה מהווה רשלנות. אם כך היה המצב, ואם השן לא תוקנה כראוי, מגיע לך פיצוי על כל הטיפולים שתיזקקי להם עקב הרשלנות עד סוף ימיך וכן על הסבל ועוגמת הנפש.
    כדאי להתייעץ עם עורך דין העוסק במיוחד בתביעות בגין רשלנות רפואית כדי לברר את סיכויי התביעה ואת הסכומים בהם תוכלי לזכות.
    בברכה,

ד"ר (לרפואה) שלהב קמחי, עורכת דין
    מתמחה בתביעות בגין רשלנות רפואית ונזקי גוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו