מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת חודש ושבוע חדר מיון בוולפסוןיונית16/11/2009
שלום \\\ עקב בדיקה במוקד ,של שתן עם חיידקים הופנתי לבית חולים ,בבית בחולים לילדה לא היה חום ,ועשו לה בדיקה של דלקת קרום המוח ,שזה מלווה בהוצאת נוזלים מעמוד השידרה ,על השולחן היו שלוש אמפולת שבכל אמפולה לקחו לפחות 12 טיפות ,ובסיים ואחות הביא לרופא עוד אמפולה למילואי ,שאלתי היא1] דלקת קרום המוח יש רק למי שיש חום גבוהה 2]לבדיקה מספיק כמה טיפות 3]יש לבית החולים מה לעשות עם הנוזל 4] אילו היה לה דלקת קרום המח הנוזל היה יוצא מלוכלך [ויצא לא מישם ממש נוזל שקוף ונקי ] 5] בזמן הבדיקה שהרופא דוקר את ביתי כמה וכמה פעמים למצוא את הנקודה ,נכנסת אחות ומדברת איתו והוא עונה לה ,ובתי צורחת מכאב, ויש לציין שביתי לא היייתה מצוננת כלל ,אשמח לקבל תשובה ,ולדעת עם אפשר לעשות סדר עם הרשלנות הזו והאם אני צודקת תודה יונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וולפסון
עו``ד בועז אלקלעי17/11/2009רוב שאלותיך צריכות להיות ומפנות לפורום רפואי מתאים ולא לפורום משפטי. אינני רואה רשלנות במעשי הרופאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה וולפסון
יונית17/11/2009שלום \\\ האם היו צרכים לעשות לה את הבדיקה לדלקת קרום המוח אחרי בדיקת דם ושאין לה חום ושהראש לא נפוח בפתח , ולמה 4 אמפולות של 12 טיפות כל אמפולה שמספיק אמפולה אחת תודה יונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה וולפסון
עו``ד בועז אלקלעי18/11/2009יונית שלום ! אני מצר על כך שאינני יכול להשיב לשאלותיך, מאחר והן בתחום הרפואי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך וולפסון
יונית מטרסו19/11/2009אז מי יכול לענות לי ?????? והאם זה מחייב אותך עם אתה עונה ???תודה מראש יונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוולפסון
עו``ד בועז אלקלעי19/11/2009יונית שלום !
הפנתי אותך לאחד מהפורומים שלנו באתר בנושא רפואת ילדים ( beok.co.il )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יונית01/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבועז יקר
יונית מטרסו04/12/2009אתה מומחה לנזקין ,כתבתי כל כך הרבה ,למה להפנות אותי לפורום אחר ,שאלתי מאוד ברורה ופשוטה ,אנא מימיך עזור לי אני לא ישנה בלילות מרצב המיקרים שקרו בבית החולים ,תודה יונית ואם אתה יכול לקרוא את כל הפניות שלי אשמח ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
עו``ד בועז אלקלעי04/12/2009אני מקווה שמצבה הבריאותי של בתך איתן. מעבר לכך אינני הפורום המתאים כפי שכבר כתבתי לך מספר פעמים. השאלות שלך הינן שאלות רפואיות גרידא ומאחר ואני בסך הכל... עורך דין, אני לא אענה על שאלות שאינן בתחום מומחיותי. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעו''ד בועז
יונית מטרסו12/12/2009אז אולי עזרה ממיקרה זה אפשר לקבל מימך\\\ בשבוע 22 בסקירת מערכות מאוחרת הרופא דפק על מצח העובר ,בכדי העיר אותה ,כתוצאה מיזה לא גדל הראש של ביתי עד בלידה ,שלפי כן היה עיקף ראש גדול בכמה ימים ,כיום בית בת שבעה חודשים עם ראש 20-30 באחוזון ,ונולדה עם עקיף 32ס''מ ,הייתי מטלפת בהריון במחלקת מומים ,עקב המקרה [יש לי תמונה תלת מיימד שהרופא הוציא לי חצי שעה אחרי ורואים את מצח ביתי פגוע מהמכה \\\מה לדעתך זה רשלנות ופואית ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחג שמח ,, ניזרקתי למטה
יונית מטרסו13/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיונית שלום
ד``ר שלהב קמחי, עו``ד13/12/2009יונית שלום,
אם בתך נולדה כשלה היקף ראש קטן מהנורמה והיא סובלת כיום מהפרעה בהתפתחות עקב כך, אני ממליצה לך בחום לבקש העתק מתיק הלידה שלך מבית החולים ולפנות לעורך דין המתמחה ברשלנות רפואית על מנת להעריך את סיכויי התביעה. יש לברר האם ניתן היה לאבחן את ההפרעה מבעוד מועד ומדוע לא עשו כן.
בברכה,
עורכת דין ד"ר (לרפואה) שלהב קמחי
מתמחה בתביעות בגין רשלנות רפואית ונזקי גוף קשים אחרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)